خیالم راحت شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیالم راحت شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود که روزم بد شروع شد..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی همینه ، روز خوب و بد داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم غصه نخور زندگی با ماست
اگه باختیم امروز فردا که برجاست
جزئیات آلبوم جدید آقای مشکی پوش را در «موسیقی ما» بخوانید؛موسیقی ما – خواننده آلبوم «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» پس از مدتها سکوت با آلبومی جدید به بازار موسیقی کشور برمیگردد.
«فقط گوش کن...» با صدای «رضا صادقی» منتشر میشود
به گزارش «موسیقی ما»، رضا صادقی که مدتیست در سکوت رسانهای در حال کار کردن روی آلبوم جدید خود است، در همکاری با چهرههای سرشناس و البته جوان، آلبوم جدید خود را به زودی روانه بازار موسیقی کشور میکند.
جزئیات جالبی از آلبوم جدید این خواننده در اختیار خبرنگار «موسیقی ما» قرار گرفته است که نشان میدهد این هنرمند با انرژی تمام در حال برنامه ریزی برای بازگشتی قدرتمند به عرصه موسیقی کشور است.
این آلبوم که در ابتدا قرار بود با نام «هیچ» وارد بازار موسیقی کشور شود پس از جلسات همفکری صادقی با اطرافیان و دوستدانش به «فقط گوش کن...» تغییر نام داد که البته نه قطعهای با این نام در آلبوم وجود دارد و نه این جمله در متن ترانههای آلبوم استفاده شده است.
صادقی این نام را انتخاب کرده تا کسانی که آلبومش را تهیه میکنند به دور از هرگونه نگاه انتقادی یا تحسین کننده، فقط آلبومش را تا انتها گوش کنند و بعد درباره آن قضاوت کنند و معتقد است: «بعضیها یادشان رفته که موسیقی برای گوش دادن است نه اینکه در حین پخش شدن آن حرف بزنند و سعی در نقد آن داشته باشند.»
چهرههای زیادی در این آلبوم به عناوین مختلف حضور دارند و با رضا صادقی همکاری کردهاند.
چهرههایی که در بین آنها هم اسامی آشنایی دیده میشود و هم چهرههای جوان که صادقی نشان داده در استفاده از چهرههای جدید برای آلبومش استعداد جالب توجهی دارد.
میثم مروستی، مسعود همایونی، شجاعت شفایی، اشکان آبرون، فاضل پیش، اسماعیل حسینی، مهران خالصی، ساناز کریمی، بابک مافی، شهراد امیدوار، فرشید اطهمی و... از جمله موزیسینهایی هستند که در این آلبوم حضور دارند و در بخش ترانه سراها نیز چهرههایی چون: ترانه مکرم، مهرزاد امیرخانی، بیتا تایی، امیر حسین اللهیاری و... با صادقی همکاری کرده اند.
آلبوم جدید صادقی در ابتدا قرار بود با ۱۰ قطعه روانه بازار شود اما در نهایت این خواننده تصمیم گرفته که ۱۳ یا ۱۴ قطعه را در آلبومش قرار دهد که تمام این قطعات آثار جدیدی هستند که هیچکدام نه در قالب تک قطعه و نه در قالب ترانه تیتراژ هنور منتشر نشدهاند.
صادقی در این اثر سعی کرده که از فضای موسیقی الکترونیک صرف دوری گزیند و تعداد قطعات احساسی این خواننده در آلبوم جدیدش بیشتر دیده میشود.
دو قطعه تماما «راک» نیز در آلبوم جدید صادقی گنجانده شده تا شدت وسوسه علاقمندان این خواننده برای شنیدن آلبوم جدید این هنرمند بیشتر و بیشتر شود.
نکته مهم دیگری که درباره اثر جدید رضا صادقی به قطعیت رسیده، انتشار نخستین مجموعه تصویری این خواننده است.
این مجموعه تصویری که گلچین یکی از کنسرتهای تهران این خواننده است در قالب نخستین مجموعه تصویری از این خواننده در کنار آلبوم «فقط گوش کن» و در یک مجموعه، روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.
ویدئو کلیپ قطعه «عاشقتم» نیز که برادران «بوشهری» آنرا کارگردانی کرده و ساختهاند نیز در همین مجموعه در اختیار علاقمندان این خواننده قرارخواهد گرفت.
آخرین خبر مهم درباره آقای مشکی پوش به نقل از خود این خواننده نیز از این قرار است که «رضا صادقی» به زودی به عنوان «تهیه کننده» یک فیلم سینمایی قرار است به عرصه سینما بازگردد.
این خواننده جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نداد و انتشار جزئیات بیشتر را به ماههای آینده موکول کرد.
تاریخ انتشار آلبوم جدید این خواننده که مجموعهای ایست از فیلم کنسرت تهران، ویدئو کلیپ قطعه «عاشقتم» و آلبوم «فقط گوش کن...»، بعد از ایام محرم و صفر اعلام شده است.
خدا رو شکر رضا از الکترونیک کشید بیرون !
راک خیلی میتونه جالب توجه باشه ، فقط امیدوارم خوب در بیاد
(sm54)(sm178)نقل قول:
باید دید میتونه یا نه . زیاد امید ندارم (sm142)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری عامل اصلی اسیدپاشی در ساعت ۱۷ در شرق تهران خبر داد.
سردار ساجدینیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مورد حادثه اسیدپاشی که ساعاتی پیش در شرق تهران به وقوع پیوست، اظهار داشت:دو نفر راکب موتورسوار به سمت یک خانم 21 ساله اسید پاشیدند که اسید به کمر فردی که همراه این خانم بود پاشیده شد و بلافاصله فرد اسیدپاش از سوی مردم و گشت بسیج که در آن حوالی بود، دستگیر شد و موتورسوار نیز از محل متواری شد.
وی گفت: مأموران نیروی انتظامی بعد از تماس مردم با 110 در محل حاضر شده و فرد سایدپاش را تحویل گرفتند که در تحقیقات تکمیلی و بازجوییهای فنی پلیس مشخص شد که فردی که اسید به کمر آن پاشیده شده و خود را در این حادثه حائل قرار داده بود، عامل اصلی اسیدپاشی است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد:این فرد اعتراف کرد که چون رابطهاش با این خانم شکرآب شده بود با این برنامهریزی قصد داشته که خود را به این زن نزدیکتر ساخته و مجددا ارتباط برقرار کند و برای همین اینگونه برنامهریزی کرده بود که اسید بر روی لباسش در ناحیه کمر ریخته شود.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: موتورسوار متواری شناسایی شده و تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد.
سردار ساجدینیا افزود: متهم بعد از بازجویی تکمیلی به مراجع قضایی تحویل داده میشود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به دیگر پرسش در مورد وضعیت سلامتی زن 21 ساله و خود متهم، خاطرنشان کرد: خانم 21 ساله سالم است و اسید به وی پاشیده نشده و همچنین متهم نیز که اسید به وی پاشیده شده سالم است چرا که اسید فقط به لباسش پاشیده شده است.
سالی یه بار مهمونیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
ای کاش رنج آخر داشت
عجب فیلم هندی یی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر جون هر کی دوست داری وزن رو یاد بگیر این یکی در حد انهدام بود وزنش
حداقل هجا ها رو بشمور
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا ابریه دلمان گرفت(sm178)
سلام.ایشالا خوب میشن امید داشته باش و توکل.(sm176)میدونم خیلی سخته،درکت میکنم(sm172)نقل قول:
این ماهان بهرام خان خوبه بگیریم؟
ممنون مَلی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش رنج آخر داشت
متوسط بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتنش خالی از لطف نیست
ترانه ها نسبتا خوبنقل قول:
صدای خواننده نسبتا خوب
آهنگ و تنظیم خیلی خوب
این نظر من (sm165)
مرتضی پاشایی
آلبوم جدید ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
چنگیز
یک لحظه و یک ساعت دست از تو نمیدارم
زیرا که تویی کارم زیرا که تویی بارم
از قند تو می نوشم با پند تو می کوشم
من صید جگرخسته تو شیر جگرخوارم
جان من و جان تو گویی که یکی بودهست
سوگند بدین یک جان کز غیر تو بیزارم
از باغ جمال تو یک بند گیاهم من
وز خلعت وصل تو یک پاره کلهوارم
بر گرد تو این عالم خار سر دیوار است
بر بوی گل وصلت خاری است که می خارم
چون خار چنین باشد گلزار تو چون باشد
ای خورده و ای برده اسرار تو اسرارم
خورشید بود مه را بر چرخ حریف ای جان
دانم که بنگذاری در مجلس اغیارم
رفتم بر درویشی گفتا که خدا یارت
گویی به دعای او شد چون تو شهی یارم
دیدم همه عالم را نقش در گرمابه
ای برده تو دستارم هم سوی تو دست آرم
هر جنس سوی جنسش زنجیر همیدرد
من جنس کیم کاین جا در دام گرفتارم
گرد دل من جانا دزدیده همیگردی
دانم که چه می جویی ای دلبر عیارم
در زیر قبا جانا شمعی پنهان داری
خواهی که زنی آتش در خرمن و انبارم
ای گلشن و گلزارم وی صحت بیمارم
ای یوسف دیدارم وی رونق بازارم
تو گرد دلم گردان من گرد درت گردان
در دست تو در گردش سرگشته چو پرگارم
در شادی روی تو گر قصه غم گویم
گر غم بخورد خونم والله که سزاوارم
بر ضرب دف حکمت این خلق همیرقصند
بیپرده تو رقصد یک پرده نپندارم
آواز دفت پنهان وین رقص جهان پیدا
پنهان بود این خارش هر جای که می خارم
خامش کنم از غیرت زیرا ز نبات تو
ابر شکرافشانم جز قند نمیبارم
در آبم و در خاکم در آتش و در بادم
این چار بگرد من اما نه از این چارم
گه ترکم و گه هندو گه رومی و گه زنگی
از نقش تو است ای جان اقرارم و انکارم
تبریز دل و جانم با شمس حق است این جا
هر چند به تن اکنون تصدیع نمیآرم
مولوی _ غزلیات شمس
اسِ محسن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک میدی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن هیچی از اینارو نمیدونم چی هس (sm25)کتاب متاب چی داری بخونیم یه چی حالیمون بشهنقل قول:
احمد ایشاله حالشون بهتر میشه (sm50) امیدت به خدا
کتاب عروض و قایفه پیش دانشگاهی انسانی و بگیر بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این تاپیک بقلی داره کم کم سوکسی میشه ها (sm2)
(sm120)
هوا بسی ناجوانمردانه دلگیر است (sm50) یه شاخه الان خیلی میچسبه
(sm59)pdfشو یافتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.عاقا این گوشیای
Galaxy Grand I9082
چجوریه؟
خوبه یا نه.
قیمتشم حول و حوش هشتصده.
نمیدونم بگیرم نگیرم.
سجاد ریدم تو ادمین ها گروه که هر پستی رو تایید میکنن
سیگار نکش لطفا
جوری پست گذاشته که انگار محسن یه معتاد جانیه
وقتی خودی ها اینطوری میکنن انتظاری از بقیه نیست که اینقدر پشت سر محسن حرف در بیارن
اخه کونی زندگی شخصیش به تو چه مربوط . تو صداشو گوش کن و خفه خون بگیر
تکبیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از همکاری و همفکریه شما دوستان عزیز که اینقدر پر شور به ندای کمک من لبیک گفتید،انشاالله فردا روزی خودم براتون جبران کنم.
مرده شور همتونو ببرن.
خیلی اسونه چیز سختی ندارهنقل قول: