(sm120)اینجور چیزا وسایل الکترونیکی و کامپیوتری و .. تهران ارزونتره از همه جا کشورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اینجور چیزا وسایل الکترونیکی و کامپیوتری و .. تهران ارزونتره از همه جا کشورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی ام خوبه کارش (sm172)
تقريبا بيست روزي ميشه، من خودم فكر ميكنم از مودم هست و تقريبا مطمئنم از سيستم كه نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهي هر ده دقيقه و گاهي هر يه ساعت اينجوري ميشه
البته بيشتر اين مشكل در زمان دانلود كردن اتفاق مي افته و استفاده از شيلترشكن
شركت هم مخابرات هست ديروز سئوال كردم ميگن مشكلي نداره
فقط ميمونه مودم و يا سيم كشي داخلي كه خط تلفن هم چيز خاصي نداره تلفني هم بهش وصل نيست
خوب اگه اتصال يا مشكلي داره چرا بعد دوسه دقيقه درست ميشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخت ممنوعه معنی نداره باس بشه میوه ممنوعه !
بدونِ میوه و عشق و درختِ ممنوعه دیگه ! همشون به یه چیز اشاره میکنن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی مشکلی اینجوری پیش میاد قرار نیس بطور کامل به فاک برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت و شبکه اینقد دنگ و فنگ داره انواع و اقسام میاد سرت
جای میوه با درخت باس عوض شه به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 مگ آسیاتک 1.8 مگ دانلود میکنم (sm93)
ریختش بهم میریزه یه بار اونجوری بخون !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]