پاییز عاشق است ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
پاییز عاشق است ... (sm81)
(sm70)
شمس تبریز را چو دیدم من
نادره بحر و گنج و کان که منم (sm85)
غمت نباشه مرد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشب (sm120) یهو دیدی رفتم و دیگه برنگشتم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف سبزی به اینه که پاک کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خاطره دارم با این اهنگش (sm178) فوق العادس (sm1)
سیگار نکش مادر جان واسه سن و سالت خوب نیست (sm2)
بله البته (sm120) ای بمیرم برات خواهر چقد مهربونی تو (sm81)(sm120)
کدوم صحنه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری (sm10) بابا اسی قربونش بره پیشول ِ بابا (sm127)نقل قول:
خوشبختانه تموم شد و بدبختانه حدسم درست بود و ضرر دادیم نسبت پارسال(sm120)
حرف نداره مادر جان (sm127)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
من به چشم خویشتن دیدم که طرف توی منبع آب گروهان شاشید ، من نخوام مرد شم باید کی رو ببینم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اورجینال دانلود کنیدنقل قول:
اینترنت مفت هم کیفی میده هاااا
الکی نیست که مهمون میاد 3 فصل سریال با کیفیت بالا دانلود میکنن و میرن
بازگشت ِ اسی کامینگ سون (sm2)
بازگشت اژدها(sm2)
من چه غریبم بی تو در دریای هستی ................ساحلم شو، غرق گشتم بی تو در شبهای مستی