کسی تو اپلیکیشن برنامه نود عضو نیس؟؟؟؟
میخوام ثبت نام کنم همش ارور وصل نبودن اینترنت میده چه با گوشی خودم چه دیگران
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی تو اپلیکیشن برنامه نود عضو نیس؟؟؟؟
میخوام ثبت نام کنم همش ارور وصل نبودن اینترنت میده چه با گوشی خودم چه دیگران
ایرلند سرتر بود(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ثبت نام کردم مشکلی نداشت ... ممکنه مشکل مقطعی باشه بزار اخر شب امتحان کن ببین چطوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوئد یه زلاتان داره فقط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مسابقه پیس بینیش میخوام که بچه ها دوروبریا با هم رقابت کنیم اینطور که نوشته 90 مثل جام جهانی 2014 امتیاز میده به پیش بینیای درست و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه 3 3040 چطوره اون چطور امتیاز میده اصلا بدرد میخوره؟
اره دیگه واسه مسابقه ... اپدیت کن برنامشو یا دوباره بگیر نشد اخر شب امتحان کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو نمیدونم والا ... شرکت نکردم
شبِ اندوهگین و دردناکی بود و می بارید ... (sm50)
ویرونه ی شاه مقصود ... (sm50)
این شماره 13 ایرلند عجب شوتای میزنه(sm3)
ایرلند زد(sm10)