در مسیر قلب توام، چون مسافری و مقصدم افق دور چشمان توست.
نمایش نسخه قابل چاپ
در مسیر قلب توام، چون مسافری و مقصدم افق دور چشمان توست.
هر کس قانون عشق را زیر پا گذاشت مجرم است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیانت در عشق واقعی
گناه من چی بود که قلبم شکست...!(sm178)
تو رو کم دارم
منو باز ببخش عزیزم نمی خوام دلت بگیره
می دونم که تلخه حرفام دل من بهونه گیره
چه کنم با این دلی که نداره به دوریت عادت
هر کسی باشه کنارت من می میرم از حسادت
تو رو کم دارم عزیزم بی تو غم دارم عزیزم
هر جا باشم بی تو باشم دلخوشی جایی نداره
آخه واژه ی خوشی ها بی تو معنایی نداره
وقتی توی لحظه های تلخ انتظار اسیرم
با تمامی وجودم باز بهونتو می گیرم
(sm50)
تو چه کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که سیاوش شمس رو تبدیل کرد به سیاوش صحنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) میگم ما اینهمه میگیم کاکل رزی یه وقت ناز پری نباشه بهش بربخوره!نقل قول:
لطف داری (sm10) بابا اسی قربونش بره پیشول ِ بابا (sm127)
خوشبختانه تموم شد و بدبختانه حدسم درست بود و ضرر دادیم نسبت پارسال(sm120)
(sm25)
یه دونه باشه (sm127)نقل قول:
حرف نداره مادر جان (sm127)
دلگیرم از این زندگی بی رحم(sm50)