آره مگه ایرادی داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره مگه ایرادی داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا سیاست خوبیه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگای خوب که چه با ویدیو چه بدون ویدیو بالاخره کم و زیاد شنیده میشن ( البته منکر دیده شده بیشتر با ویدیو نیستم )
ولی اهنگای پایین تر نیاز دارن بیشتر دیده بشن
مخصوصا قبل از البوم
اگه این کارو نمیکرد هیچوقت قلب من یا تو بی من تو البومی که تصویر و نقطه ضعف هست دیده نمیشد ( اگه این دوتا کار خوب باشن )
برای دیده شدن نیاز بود این کارو کنه به نظرم
سرنوشت هم لای اینا داد بیرون که اهنگ خوبی بود
ولی کلا من میگم اقا شما که میدونید این کار خوبی نیست نسبت به بقیه کارا چرا اصن باید پخشش کنید :))))
شوخی با مسعود بود خیلی داشت اصرار میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظوری غیر این اصلا نداشتم(sm10)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماندگار ویدیو داشت هانقل قول:
الله اکبر (sm118)(sm118)(sm118)
(sm2)
انقلاب شد.
گلیم باف دست از سر ما بر نمیداره