خودم میخرم برات (sm46) استعداد تو بیش از اینا ارزش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم میخرم برات (sm46) استعداد تو بیش از اینا ارزش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100%
عاشقشم یه ددی که بیشتر ندارم (sm172)(sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناخنگیر بدم خدمتتون ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو از چی میترسونی ؟؟؟ برو از خدا بترس ....
نقل قول:
ماركش چيه ؟ پاركر؟(sm128)
استاد شمس لنگرودی هم عضو اینستاگرام هستند و هر از گاهی فضای اینستاگرام را با شعر های کوتاه و زیبای خود، دلنواز و شیرین میکنند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چقد از این کار متنفرم من (sm89)(sm188)
من کجا خطم خوبه... اگه جزوه هامُ ببینی (sm120)نقل قول:
بالاخره یه رفیق با مرام پیدا شد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکس به طریقی دل ما میشکند...نقل قول: