چ میدونم شاید با شماها بگرده سیگاری بششششششششه ............نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چ میدونم شاید با شماها بگرده سیگاری بششششششششه ............نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلوچه با شیر میخوام (sm81)(sm81)
شیر کاکائو داغ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اعدامی(sm50)
مگه ما چمونه جوانی پاک و منزه پایبند به اصول اخلاقینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم بدرستمش (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم هنو نرفتی دنبالش
(sm132)اوففنقل قول:
حالا نیگا میخوایم یه پست بزینم دهن مارو سرویس میکنه
ما که در رژیم به سر میبریم فعلا از این چیزا خبری نیس (sm172)نقل قول:
بارون میومد رحم نمی کردم (sm59)خیلی حال میده