من اصلا نمیخام بیخودی از کسی دفاع کنم اما فارغ از اسمها این 6 تا آهنگ رو اکثرا دوست خواهیم داشت ترکهای ریسکی قلب من و تو بی من بودن که اومدن
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصلا نمیخام بیخودی از کسی دفاع کنم اما فارغ از اسمها این 6 تا آهنگ رو اکثرا دوست خواهیم داشت ترکهای ریسکی قلب من و تو بی من بودن که اومدن
این ترک لیست رسمیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا اومده؟
این لیست درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 963 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا یکی یا دوتاش عوض بشن شایدم نشن
یکی از دوستان زحمت کشیده گذاشته
من هنوز در عجبم که چطور دوستمون که ترک لیست رو گذاشته اما خودشم نمیدونه که کی واسش فرستاده!!!
مگه میشه
مگه داریم
(sm2)
اخه طرفو نمیشناسم ولی ظاهرا کارها دست یه سری دوستان هست و دارن از نقطه ضعف لذت میبرن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب برای دومین بار اسم شادمهر در برنامه ای ایران ( نظرسنجی موسیقی) برده شد. قبلا توسط محمد اصفهانی امشب هم علی لهراسبی
خب چی گفت،نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد اصفهانی گفت سال ۷۶ کسایی مثل شادمهر اومدن و کارشون خیلی درسته....نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهراسبی هم گفت سر البوم تصمیم بخاطر شادمهر ممنوع الفعالیت شده و شادمهر اسطورست و کارش درسته....
(sm50)
7 روز ....(sm155)