آتي چرا نقل من و تو اينطوري شد ؟ تحريف شد (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
آتي چرا نقل من و تو اينطوري شد ؟ تحريف شد (sm77)
بی توجه نیستم ... میگم داره زنگ میخوره ولی حسش نیست بلند شم برم جواب بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در طول روز جواب میدم ولی شبا گوشی رو میندازم یه گوشه تا یکم آسایش داشته باشم
مگه من چی خواستم؟ پس سهم من از این دنیا چیه؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس حسش بگیرتم... (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقلِ خودمو ندیدم
اما تو نوشتی ناخونام بلنده هااااااااااا ولی نقلی که گرفتی نوید گفته (sm194)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی پس جی اف نداری وگرنه 24 ساعته کنارت بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي جالب شد نويد گفته ناخنام بلنده هاااااااااااااااااا (sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخصصی کار میکنه .... کیفیتشم بالاستنقل قول:
قابلیت انعطاف پذیری خوبی هم داره
ولی خب به دلایلی فروشنده ها میخوان مارک های دیگه که سود بیشتری رو داره بفروشن
ولی لامی کیفیتش خیلی بالاتره...نوک قلمشم محکم تره
مارک خوبیه به نظرم .... میتونی توی شهر کتاب پیداش کنی و تست کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهم تو پرايد ديگه
اين چه دست خطيه كه بايد حسش بياد تا خوب شه؟(sm178)
سرده...الان از زیر لحاف در اتاق با چراغای خاموش و یه لیوان قهوه داغ بغلم رو بالش رو به لپ تاپ در خدمتتون هستم.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکاش بجای روبروی لپتاپ تو آغوش یه عشقِ چش آبیِ مو مشکیِ مغرورِ دوست داشتنی، رها بودم.(sm172) فضا هات تر میشد.(sm50)