اصلا اون صحنه معلوم نبود چی شد..(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا اون صحنه معلوم نبود چی شد..(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی مسخره شد کاش تا آخرش شاه شب بود بعد کشته میشد نه این قسمت امیدوارم قسمتای بعد حداقل هیجان داشته باشن مثل این..
این خیلی شبیه قسمت آخر بود
نزدیک بود همه تبدیل بشن تا اینکه آریا تموم کرد
ولی یه کم مسخره نبود حسین؟ اینکه یهو بین اون همه مرده همین الان یهویی آریا از تو آسمون پیداش میشه و شاه شب میکشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره والا..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که بعضی صحنه هاش اصلا متوجه نمیشدم چی به چیه از بس تاریک بود شاید هم نسخه مال من کیفیت نداشته نمیدونم..
واس منم همینطور بود من ۴۸۰ دانلود کرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اریا واسه اینکار پیش جاکان هاکار تعلیم دیده بود که مخفی بره جایینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه ایی که اریا پادشاه شب رو میکشه یه ذره قبل ترش یه باد موهای همراه پادشاه شب رو تکون میده
نه همینجوریه بخصوص فرمت mkv تو تاریکی میرینه البت تو تی وی خیلی بهتره مانیتور اونم صب روز روشن واقن سخته دیدننقل قول: