لاشی یادته میگفتی من عاشق شدم بعد از هزار پرس و جو میفهمدیم عشقت خامسه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لاشی یادته میگفتی من عاشق شدم بعد از هزار پرس و جو میفهمدیم عشقت خامسه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه بدبختی تونستم شبکه ورزشُ بگیرم برا بازی امشب (sm9)
فقط من میگفتم دیوث... تو کی گفتی؟ (sm105)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت دیماریا هم رفت
بزرگ تر از دیماریا هم رفتن چیزی که موند رئاله
بعد از رفتن اوزیل همه گفتن رئال تموم شد گلای رونالدو به 10 تا هم نمیرسه ولی دسیما رو بردیم
دیماریا هر چقدم باشگاه در موردش اشتباه کنه نباید بخاطر پول تیمو بفروشه
یکم تعصب ردوندو داشتن نیازه که وقتی خبر فروشت بیاد گریه کنی(sm74) زمین و زمانو بهم بدوزی و بگی میخوام بمونم(sm81)
دی استفانو که بهترین بازیکن تاریخ باشگاهه وقتی زیادی به خودش مغرور شد سانتیاگو برنابئو گفت بفرما برو اینجا رئاله و فروختش به اسپانیول
دیماریاها می ایند و میروند و پرز ها میمانند و میمانند(sm81)
بیانیه کلفتی بود(sm2)(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت عشق رئالم خوشحال شدم دیگه(sm3)چه میدونستم با این قیمت اونم جای دیماریا می خواد بیاد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل ما اینه همیشه میخوایم به سبک ایرانی ها مشکلات رو حل کنیم (sm120) به سبک جنگ جنگ تا پیروزی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیدونیم واسه این پیروزی چقدر باید کشته بدیم ...اگه انجلوتی میومد پرز رو قهوه ای میکرد پرز و انجلوتی زجر نمیکشیدن من و تو و هوادار زجر میکشیدیم (sm120)
دیوث این حرفا رو برای تازه رئالی شده ها میزنن نه چهار تا مثل ما (sm89)نقل قول:
ما با یه بازیکن رئالی نشدیم که با رفتن بازیکنا بخوای به تیم پشت کنیم... ما اگه میگیم چون دلمون برای تیم میسوزه
میشه شما گاو نخوری؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز ها میمانند و میمانند