بمیر یعنی تو قسمت قبل نفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر یعنی تو قسمت قبل نفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره امیر می گفت . . . (sm50)
الان می رم کیفیت 640 ضبط می کنم بعد مثله سینجول 1080 4K آپلود می کنم !!! (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]موقع امتحانات آلبوم گوش بدیم همه درسا رو افتادیم محسن بزار بمونه بعد ماه رمضون وگرنه من بیفتم باید شهریمو تو بدی
نقل قول:
آسوده به خواب که ما بی داریم !!! (sm2)
بمیرنقل قول:
وقتی کسی میره
بارون که میگیره
وقتی نمیخندم
دل که نمیبندم
هر خوابی میبینم
با هر کی میشینم
یاد تو میوفتم ...(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتش کیفیت 360 فوق شخمی می ذاره + تگ !
ستار میگفت بابک بیات و ایرج جنتی میخواستن ازش داریوش بسازن (sm2)
رضا روحانی هم یه قست اومد یه سری چرت گفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]محسن پایگان یادت نره تو آلبوم بعدی ایشالله با یه بهروز دیگه میترکونی ولی فرقش اینکه این بهروز استثنا هستش و با بهروز فعلای زمین تا آسمان فرق دارد
فقط بخاطر تو(sm19)
اشترم بیلبورد رو یه سایز خوب پیدا کن بزن 720
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی از ما جهان آرا نمیشه ... (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرمشهر را خدا آزاد کرد (sm171)
(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) چرا آخه چرا این دیوثا نمی میرن (sm81)
مرگ بر آمریکا (sm81)
میلاد - سیاوش قمیشی
(sm74)
چند سالی بود قمیشی گوش نداده بودم
هیتلر شدیم !؟
پیش دانشگاهی می خواد حالا کی حوصله داره بره مدرک پیش دانشگاهی بگیره دوستان که اطلاعی در این باره دارن راهنمایی کنن که چقدر طول میکشه تا یه مدرک پیش بگیرم
صابر اون سیدی اوردوز اسمش چی بود ؟ مجازه مگه ؟ سیدی شو داشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای چی بخونی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبان می خوام بخونم دانشگاه گفته باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اطلاعی چیزی داری یه راهمایی کن(sm74)
Various Artists - Overdoseنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجاز نیست یادم اومد
الان مشکلت اینکه پیش دانشگاهی لازمه یا نه؟؟ قشنگ مشکلت رو بگو/؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو زبان فارسی رو به زور داری میگی حالا میخوای بری زبان انگلیسی (sm2)(sm30)نقل قول:
ریدی (sm2)
مشکلم پیش دانشگاهی هستش اره مدرک پیش دانشگاهی لازم هستش میگن برو بگیر بعد (sm74)نقل قول:
نیوش - شهریارِ جان
اورتورش (sm50)
این مم-ه استخون نداره (sm59)
ببخش ها وقتی دانشگاه گفته برو بگیر الان تو چی میگی برو بگیر دیگه ؟؟نقل قول:
خب طول میکشه اخه باوو یه جا رفتم گفت حداقل یک سال(sm81)نقل قول:
جاهای دیگه رو نمی دونم چقد پروسه طی باید بکنم تا یه مدرک پیش بگیرم(sm81)
می خوام برم بگیرم ولی نمدونم چقدر طول میکشه(sm74)
تا اونجایی که من میدونم 9 ماهه .... مث دبیرستاننقل قول:
خب کاش اینطور باشه ارزشش رو داره(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا زبان ؟ ! برو رشته پزشکی ! مثلا داروسازی .... دکتر قلب و عروق (sm59)نقل قول:
فرار از ریاضیات و مزخرفات دیگه(sm59) و البته علاقه به زبان(sm50)نقل قول:
ببینم اینا ریاضی می خوان اینایی که گفتی اصلا شرایط اینا چه جوری هست(sm50)
رشته ای انتخاب کن که بالافاصله بعد از اینکه درست تموم شد سریع بری سرکار ... همچین نونت بیفته تو روغن (sm128)
شهرت و اعتبار با خودش به همراه بیاره (sm70)
الان لیسانس زبان من میشناسم راننده سایپا هستن (sm70)
نمیدانم برو بپرس .... ولی داروسازی خیلی خوبه .نقل قول:
نقل قول:
نه حاژی ! مجاز نیست !
سی دی اش رو سفارش دادم برام اوردن !
ولی سرم کلاه گذاشتن ! توی سی دی فایل mp3 بود !!!
یه مشت احمق کمپانی هیپ هاپ زدن !
بعد یه آدم نخبه مثله مهدیار آقا جانی رو از این مملکت فراری دادن . . .
اوکی سر فرصت برات بنیامین 1393 رو آپلود می کنم . . .
دارو سازی که خوبه اگه ریاضی نخواد فک کنم اینم پیش بخواد اره(sm59)نقل قول: