دلگیر و خسته ام ،
بی روح و ساکتم ... (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلگیر و خسته ام ،
بی روح و ساکتم ... (sm27)
(sm54)
با عرض سلام خدمت عزیزان و گوگولی موگولی های خودم(sm2)
اقا حال کردم
بعده دزیره یه الکترونیک خفن از چاوشی نشنیده بودیم ولی خب کوشان تکنیکاش قدیمیه اصلا مدرن کار نمیکنه
مثلا اینو ارون حسینی ریمیکس کرده بود یه چیز پشم ریزون تحویل میداد
دیگه چه خبرا چرا خلوته اشترم جون کجایی وکیل کجاست(sm2)
الی جای مشکی ابیشو اورده (sm74) چه کنم ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتاری شدیم (sm172)
پول یا گوشی ؟
(sm50)
(sm50)
خب بیتر گرونترم هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
شیا عجب گوشی معرفی کرد پشم ریزون
مختصر مفید
امتیاز عکاسی 112
شارژ بیسیم 20 واتی سریعترین در دنیا
قیمت 455 دلار
شارژ qc4
نسخه 12 گیگا بایتی 256 گیگ حافظه بدنه شفاف
گوریلا گلس 6
دوربینش خیلی می تونست بهتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز 112 مرگ میخوای
gsmarena یوتیوب بررسی گذاشته ببین دوبین برای فیلمبرداری بهترینه تو دنیا مث فیلما سینما میمونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم دیدم یه بار دیگه اینو بگم این سریال فرق داش میفهمی فرق داش .. (sm50)
عکساشو نگاه کن متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شب زیاد جالب عکس نمی گیره
سامانه ثبت گوشی مسافری به زودی بسته خواهد شد. احتمالا تا پایان سال 97 بازه.
بامیلو هم که رید ..
این ریمیکسه قطار یه ژاش در حد یه ثانیه من خیلی حال میکنمابمو میاره اصا یه وضی ..
با وجود سامسونگ نبینم بگین شیائومی
در پایان همین موسیقی ...(sm172)
ای درد مادر زاد
با شیر مادر کاش
قاطی نمی کردی
غمخوار بودن را ... (sm27)
اساتید گوشی میان رده با اولویت اینترنت و پردازش چی پیشنهاد میدید ؟
(sm120)زین پس چونین سوالاتی در تاپیک مربوطه مطرح شود تا دیگران نیز رهنمود شوند بفرمایین بودجه چیه ایا میتونی یکماه صبر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطرح شدنقل قول:
یه ماهم میتونم صبر کنم (sm51)
خلاصه بازی دیشب (sm2)
به حرف این الی گوش نکن مثل رامین سرت کلاه میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار فردا دیدن داره
جنگ بشه بابا همه راحت میشیم ..
از نگاه خشک، منع چشم من انصاف نیست
دست گل چیدن ندارم، خار دیوارم ترا
(sm168)
(sm120)شور فرگی یادم رفت بگم
(sm19)
واویلا ببین چی بزنه
Redmi note 7 Pro
هفته اینده معرفی می شود
(sm50)
یراحی پلی ..
یراحی (sm50)