سیگار میکشد پروردگار من ... (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگار میکشد پروردگار من ... (sm27)
یه لحظه وایسا کار دارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم خودشو گذاست(sm120)
میذاشت الکسیس تگزاس میخندیدیم یا جانی سینس(sm2)
... ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه اره ولی خودشم کرم داره.. ببین در مورد گواردیولا و مورینیو .. این اواخر خداداد چه حرفایی زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش کاری میکنه اذیتش کنن(sm120)
یعنی بمیری 3 تا نقطه چینم بلد میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم قطعات سخت افزاری در حد آکبند داری ؟ منظورم رم و گرافیک و مادربرده
من جنسای دست دویی که دارم یه جوریه که به آشنا نمیدم چون همشون یه مشکلی دارن قالب میکنم به غریبه ها یا میبندم رو سیستم هایی که دست دو خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بری بدی که پولش ازین حلال تره که (sm2)نقل قول:
من شیطان پرستم به این مذخرفات حلال و حروم و خدا و عمام و پیغمبر و بقیه مذخرفات هیچ اعتقادی ندارمنقل قول:
اگر چه ما نه خروس و نه ماکیان داریم
ز بیضه سر کن و بنگر که ما کیان داریم ... (sm27)