برای او و کاری که انجام داد احترام زیادی قائلم ولی واقعیت این است که بازیکنی که من بعد از مارادونا به عنوان بهترین میشناسم، رکوردش را از دست داد.(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
برای او و کاری که انجام داد احترام زیادی قائلم ولی واقعیت این است که بازیکنی که من بعد از مارادونا به عنوان بهترین میشناسم، رکوردش را از دست داد.(sm19)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب ارژانتین دیوث اشتهامونو کور کرد نتونستیم سحری بخوریم الان عین سگ گشنمه (sm120)
زهر مار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرژانتین را دوست بدارید تا گشنه نمانید (sm120)نقل قول:
کینگ لئو رُ میدی اشتهات باز میشد(sm120)نقل قول:
من با ارژانتین مشکلی ندارم با یه بازیکن خاص مشکل دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان منو مسی مثل داستان مار و پونه ست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]