مثل قلب من میلاد هاشمی یهو نزنه تو فاز عروسی اونم دمو اروم بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل قلب من میلاد هاشمی یهو نزنه تو فاز عروسی اونم دمو اروم بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو خدا وکیلی خیلی خورد تو ذوقمون(sm30) نامرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر میرسه البوم از اونگ میاد
مدت ها بحث سر این بود که میلاد هاشمی خوب تنظیم نمیکنه و هیچ استعدادی نداره و همچنین پیشرفتی تو کاراش نیست، بعد دوستان با شنیدن همین 30 ثانیه میان میگن عجب چیزی بود، باید آهنگ توپی باشه و ...
واقعا جای کلی تاسف داره.
(sm2)
(sm30)نقل قول:
خیلی دلتو خوش نکن اینم شاید مثل قلب من شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما طرفدار شادمهریم صداش کافیه تا که همون اول جذب بشیم
گند کار بعد در میاد(sm2)
بعد مدت ها آهنگسازی شادمهر(sm127)
شادمهر کمکش کردهنقل قول:
کمال همنشینی روش اثر کرده
چه فایده پاک شد از سیستمتنقل قول:
اگه داری اپ کن گوش کنیم