زهرمار با اين حرف زدنتون (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زهرمار با اين حرف زدنتون (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نمیخوای کادو بدی بگو نمیدم ، چرا برام حرف در میاری ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده شخصا از همین تریبون تکذیب میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ایده ای(sm98)
پیمان..... خود نویسه را که گفتی ، دست گرفتی ؟ قطع که نمی کنه خط را ؟؟نقل قول:
داشتم خود نویس که خط را که می کشیدم هی می برید .. به دلم نشستن تا دیگه زدم به روان نوس !
می ارزه بگیرمش .. یکمی قیمت زیاده ولی اگه مورد تایید باشه یع عمر خودنویس می مونه (sm118)
رعایت کن دیگه دِهـَــــ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میگم روی دریافت پول به عنوان عیدی حساب نکن (sm25)نقل قول:
خب چیکار کنم ... همین رو موجود داشتیم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بگم باعث و بانیش رو چیکار کنه
یکی دیگه هم هست ، اگه دوست داشته باشی میتونم جورش کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شماها تا حلوایِ منو نخورین جایی نمیرین(sm172)
همون آخرین اکسیژن باقی مونده رو با هم مصرف میکنیم تا آخرین لحظه...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دور از جونت عزيزم (sm74)