به به! محشری امیر جان! دست گلت درد نکنه. بیصبرانه منتظرم.(sm10)(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به به! محشری امیر جان! دست گلت درد نکنه. بیصبرانه منتظرم.(sm10)(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی امیر خان. چه هدیه تولدی! (sm176)
هاى وب 100 گيگ هديه تولد يک روزه بهم داده، اخه تو ى روز چى دانلود کنم که صدگيگ مصرف کنم!!!! ب کارم نمى اد(sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) مگه نمیدونستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم سال 79 بود یا 80 یا 81 دقیق یادم نیست ولی معلوم شد که بله ... (sm25)
درود بیکران (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان با هم خوب بودن کار سختی نیست.
متاسفانه بعضی از بچه ها سر مسائل جزئی با هم اختلاف پیدا کردن. حالا نمیگم قهرن،ولی خوب یه چیزایی هست دیگه. البته اجبار نیست همه با هم دوست باشن،اما بد بودن با یه نفر دلیل منطقی میخواد.
دوست داشتم یبار این موضوعو مطرح کنم. خودم اگه اینجا میام 50 درصد بخاطر موسیقیه،50 درصد بخاطر اینکه اینجا رهاترم و مجبور نیستم نقش بازی کنم. مخلص همه ی قدیمیا و جدیدا هم هستیم. سهند بچه ی تالش (sm10)
دمت گرم سهند گل گفتى(sm176)
لعنت به آپلود بوی (sm1)(sm178)
بیخیال سخت نگیرید میگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم دوست باشید
منم گاهی اوقات بعضی چیزا رو میبینم عصبانی میشم ولی خدا شاهده به شب نرسیده فراموش میکنم حالا هر کی هر جور فکر میکنه به خودش مربوطه ...
من که برام کاربر جدید و قدیم فرق نداره مخلص همه هستم . احسان بچه ی ونک ساکن شهرستان (sm10)