(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه تو یه وبلاگ فکر کنم گذاشته بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش زده بود گذاشته بود تو سایتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دفعه غریبه تر میبینمت
تو چجوری این همه عوض شدی
با کی دارم اشتباه میگیرمت
یکی به من داده بود گفته کار خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا تو سایتش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میتونی پیداش کنی
پیداش کردم گفتم تو یه وبلاگ گذاشتمشنقل قول:
خوب اپ کن دیگه یا ادرس وبلاگو بدهنقل قول:
دلمون لک زده بود واسه آهنگسازیشنقل قول:
وبلاگو بردن رو هوا با یه سایت خارجی اهنگو ازش بیرون اوردمنقل قول:
الان اپ میکنم