(sm120)چی دعوایی شده ما خبر نداریم پ.خ کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)چی دعوایی شده ما خبر نداریم پ.خ کنید
اگه سرعت دانلودت خوبه سریالی فیلم سینمایی دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام جزوشونی علیرضا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت دانلودم رو500 هست و همه ى دانلودامو بامودم4g مى کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بوشو رهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)بخاطر نویز اینقده سرعتت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس من رو 900 هست اونم بخاطر نویزه که بیشتر نمی کشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm127)
عوضش واسه من خوب میکشه (sm59)
قربونش برم اندیشه (sm19)
تو نظرسنجی همرو زدم عالی،خوب
از شرکت زنگ زده دختر میگه شما معلومه راضی هستین (sm2)
فقط نمیدونم چرا تا سه روز بعدش سرعتن از 500 بالاتر نمیرفت
اره نويز دارم رو 4 مگ بستن، مى گن 16 مگ اما خب زيرساخت ها مشکل داره.... ولى خب خيلى راضى هستم و سرعت اينستا و تلگرام عاليهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]