میدونستم الان ظاهر میشی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونستم الان ظاهر میشی (sm2)
ولی خداییش نسبت به صفاریان هم کم لطفی می کنید هم زود قضاوت می کنید !3 تا تنظیم ازش منتشر شده یکیش که ماله صدا و سیما بود دوتای دیگر هم که انصافا توی سبک خودشون خیلی خوب بود ماله یه سریال عاشقانس از این دوتا هم آهنگ به رسم یادگار خداییش توی پاپ چیزی کم نداره !
صبر کنید ببنید توی آلبوم چیکار کرده (sm50)
(sm27)
آره deep خوبه، ولی دیگه جز این دوتا هیچی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدیما هر گلی شناسنامه داشت
تموم میشد و بازم ادامه داشت ... (sm181)
نشد نشد نشد گلم
بکش بکش بکش ... (sm181)
تو داری از خودت فرار میکنی
داری با م-مه هات چیکار میکنی (sm181)
Empyrium(sm50)
دوگانه untouchableنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آناتما مورد علاقه م نیست خیلی زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Uaral (sm50)
اگه تو البوم برینه بهت روزی 195بار تجاوز میکنم از 342 زاویه مختلف اونم خشک خشک(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند عمق فاجعه رو ببین (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
محسن چاوشی دقایقی پیش تنها صفحه رسمی اش را در فیس بوک غیر فعال کرد. به نظر می رسد این خواننده در اعتراض به برخی تهدید ها و برخی «مصادره به مطلوب قطعاتش» از سوی برخی ارگانها و موسسات فرهنگی موسیقی ارزشی، اقدام به این کار کرده است.
در روزهای گذشته قطعه «همخواب» این خواننده با تصاویری از مقامات سیاسی از سوی یکی از موسسات موسیقی ارزشی در سطح گسترده در اینترنت منتشر شده است.
بهمن بابازاده /خبرنگار موسیقی
..
امیر جان لینک آلبوم پیام نسیم شجریان رو اگه هست لطف میکنی بدی
یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm2)
نشد که از دلم جدا کنم تورو
نشد ، نشد گلم برو ، برو ، برو ... (sm81)
جواب این سوال امنیتی چیه(sm74)مرسی
...Kissing is usually done with the m
لحظع(sm74)
جنون ملی - کیوسک (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه چه مسخره بازیه
بازسازیِ چی آخه!! معلوم نیس چی بوده هرکی واسه خودش خبر میسازه از یه عکس که احتمال فتوشاپ بودنشم زیاده
بو گرفته این تمدن بیا برگردیم توی غار ... (sm85)
(sm77)نقل قول:
تویه فروم خارجی میخا برم
منصرف شدم(sm120)
هی عوض میشه دیوس
ت گوگلم تخمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین مشت بیشتر اثر میکنه یا ترانه
- بدبختی پشت بدبختی
- (sm50)
من تو رو تنها تو دنیا از همه می گیرم (sm50)
دو سه روز پیش به این نسخه اپدیت کرد مال من دیگه مشکل نداشتنقل قول:
خوبهنقل قول:
راه حل بهتر از ویندوز عوض کردنه
ایم اپدیت جدید ویندوزم نصب کن خیلی بهتر شده ویندوز
400 - 500 مگ حجم داره مواضب باشد حجمت به .. نرهنقل قول:
(sm169)(sm169)
آقا واسه من پروداکت آپدیت نداره! با چه یوزر پسی آپدیت کردی؟ این تریال ها؟نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلخره بعد از مدتی زیاد انتخاب کردم ! خیلی ازش تعریف می کردن کیفیتش میگن عالیه (sm59)
(sm173) چگونه از نت پول در بیاوریم
پی سی دانلود ورژن 8.0.319 رو گذاشته واسه دانلودش، بذارمش واسه دانلود ببینم چی میشه، دمت گرمنقل قول: