نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میخرم برات(sm172)
توام از این حرفا نزن دیگه....
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میخرم برات(sm172)
توام از این حرفا نزن دیگه....
پایه ـم (sm46) ولی یه جا سر گردون شیم درو داف زیاد رد شه (sm51)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آباژورش چیکار دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پتو رو ببین خوبه یا نع
صابر خان... تحویل بگیر داش... چرا فقط تو لایکا رخ نمون کردی؟ (sm50)(sm46)
شب عالی بخیر *****نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نیست؟ (sm77) من مشکی قرمز میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد دوستاتون مینا خانوم و داش مجتبی هستش برین بهشون تبریک بگین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گردنه حیران یکی از بهترین جاهاست .... هم هواش خوبه هم هر روز کلی ملت میان باهاش عکس میگیرننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره هر چی باشه از شبای قبل بهتره (sm172)
بد چیزی انداختی تو پاچم(sm54)نقل قول:
رفتم تو فکرش (sm172) جهنم و صد تومن پول بی ز بون