یعنی هفته ی دیگه قراره من برم همچین جایی بستری بشم ؟؟؟ (sm77) (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی هفته ی دیگه قراره من برم همچین جایی بستری بشم ؟؟؟ (sm77) (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مهتابی خانه من
تا آفتابی خانه تو
یک دست فاصله ست.
دستت را
دراز کن
تا
مهتابی
آفتابی شود. (sm27)
گلنار یادت نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بخیر کنه ! اینجا اتاق هاش اینجوریه پرستاراش چی هستن ؟؟؟؟ (sm178) (sm173) (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره درست فکر کردی ولی خیلی خوب یادته ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی میخوام بگم تو پیام خصوصی راجب DVD (sm10)
بهش برسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيکِ خالي! بگو به دکترها: زخم ما رُشد مي کند بِه دَرون (sm27)
من 3 بار مینیسک زانوم عمل کردم هنوز خوب نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عمل سوم تو بهترین بیمارستان اراک (قدس) بود جات خالی عجب پرستارایی اونجا بود
خدا به داد چشمام برسه ! قراره 3 هفته بستری بشم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بارها گفته بودی ترک ج-ق و گلنار کنی
گفته بودی ترک ج-ق اما نگفتی کی کنی