اول تو سراغشُ گرفتی یا من؟ (sm138) پست من کو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اول تو سراغشُ گرفتی یا من؟ (sm138) پست من کو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پتو مسافرتی کوچولوها(sm172)
ممنون که یادآوری کردی.(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ مجتبی که کلا امشب نیومد، مینا خانم هم که رفت.
فردا هر وقت اومدن تبریک میگیم.(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیس میشی یا هیست کنم؟ (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که پستتو ندیدم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودکار و روان نویس و خودنویس علاقه دارم.... کلیکسونی دارم .... برای همین زیاد سوال پرسیدم !
احساس خوبی داره وقتی متمایز باشی ! (باید خرج کنی{و بحث و دعوا(sm30)} ).
چیزی که دوست دارم انجام می دم ، نه چیزی که شما معر فی میکنی / برای دل خودم می خرم نه برای حرف شما .
سلیقه ات بد نبود
خب اون به خاطر این بوده که کل پتو ها رو فرستاده بودن شست و شوی آخر سالنقل قول:
داشتن خونه تکونی میکردن
نقل قول:
میگم چرا تنم درد میکنه یخ زدم این چند شب(sm172)
به بعضیا میگی سلام فک میکنن اومدی جیبشونو بزنی یا نمیدونم مخشونو بزنی یا بهشون تجاوز کنی و...
یعنی اینقدر اوضاع کشور داغونه ؟ داره حالم بهم میخوره بخاطر یه عده ادم کثیف همه بهم بدبین شدن (sm25)(sm178)
خوشحالم که خوشت اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برو شهر کتاب ، حتما پیداش میکنی
همونجا تستش کن