@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عضو آپلودباز و بوی بشم فایلها ماندگاری بیشتری پیدا میکنن؟
یا باید ویژه بشی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عضو آپلودباز و بوی بشم فایلها ماندگاری بیشتری پیدا میکنن؟
یا باید ویژه بشی؟
سرعتم از 120 بالاتر نمیرفت
دیروز هم کلا از 50 بیشتر نشد
الان از500 تا 900 تا میره
(sm77)
به همین سوی چراغای مودمم
5قسمت هوملوند رو تو 10 دیقه دان کردم
شادترین لحظه زندگیم تا الان(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)سرعت تو رو دادن به من
دیدم از پنجره ی خانه هوا طوفانی ست
بار دیگر نکند بال تو ساییده به شهر ...(sm181)
مثل طفلی که بچسبد به پدر وقت خطر
شهر چسبیده به تو ، خون تو پاشیده به شهر ... (sm181)
یا ابرفرض
سرعت دانلودم از 60 رسیده به 250(sm77)
(sm169)
از صبح میخوام آلبوم های تیلور رو آپ کنم اصلا نمیشه ! وسطاش قطع میشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
من فکر کردم مشکل از آپلود بوی هست آپلودباز هم زدم دیدم خرابه (sm9)نقل قول:
مست معین فلک هست؟
غم چو اهریمنیست جان فرسا
توی واکسیل و نقش دژبانی (sm50)
فش فشم خوب شد
امان از خماری(sm120)
بازبامن اشتباه کن زندگی خود را تباه کن(sm74)
یــــــــک دم
از خیال من
نمیروی
ای غزال مــــــــن
(sm50)
می ای دارم چو جان صافی صوفی میکند عیبش
خدایا هیچ عاقل را مبادا بختد بدروزی ... (sm181)
آتشم به جان و خموشم چو نای مانده از نوا
مانده با نگاهی به راهی که میرود به ناکجا
ای گل آشنا بیقرارم بیا
وای از این غم جدایی ...(sm181)
عدو چو تیغ کشد من سپر بیندازم
که تیغ ما بجز از نالهای و آهی نیست ...(sm85)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
طاغی کیست؟ انسانی که «نه» میگوید، اما «نه» گفتن او از سر انکار نفس نیست. او، چون به نفس خود بیندیشد، «آری» می گوید. برده ای که تمام عمر فرمان گزارده، به ناگاه در می یابد که نمی تواند از فرمان تازه ای اطاعت کند
(آلبر کامو)
لومیا 950 و لومیا 950XL رسما رونمایی شدند؛ اسکنر عنبیه چشم و دوربین 20 مگاپیکسلی
همچنین مایکروسافت از فناوری سیستم خنککننده مایع برای جلوگیری از داغ شدن دستگاه استفاده میکند.
در جریان این مراسم اپل درحال بوق زدن است (sm2)
ماکروسافت غوغا کرد (sm54)
اپل له شد
(sm70)
در مورد گوشی تا نیاد معلوم نمیشه مخصوصا سیستم عاملش وین فون 10 باید بیاد بعد نظر داد
(sm2)
امروز صب زیر عکس پیکه تو پیج بارسا تو اینستا یه کلی شده بود بین عرب و ایرانیا (sm2)
ایرانیا یه ال اضافه میکردن به فحش فک میکردن میفهمن ، بقیه هم فاک یو فاک یو (sm2)
به قول روح نواز خیلی مردی (sm120)نقل قول:
ویندوز فون نیست دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزه
چون با یه سویچ به هر نمایشگری وصل میشه و میشه کلی روش کار انجام داد
پیشرفت ماکروسافت با ویندوز خیلی سریعه با چیزایی که معرفی کرد امشب حسابی به اپل نشون داد که قدرتش خیلی بیشتر از ایناست
مخصوصا هلو لنز
(sm169)
سلام(sm176)
(sm166)
واس چی(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
ماکروسافت ترکوند منم می خوام با پای راست برم دستشویی
اپل کلن بعد استیو خدابیامرز نبوغ و خاص بودنشو از دست دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب همچنان داره نون برندشو میخوره البته منکر کیفیتشم نمیشم
مایکروسافت میتونه حرفای زیادی واسه گفتن داشته باشه
خنک کننده ابی توی گوشی ! نوآوری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm176)نقل قول:
Taylor Swift - Tim McGraw
(sm50)
(sm242)
مسلمانان هند از افزایش خشونت هندوهای افراطی وحشت کردهاند
بچه ها سرعت نت شما هم اومده پایین