خواهشا رفتی اونجا اسمی از این موزیسین تمام شده نیار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهشا رفتی اونجا اسمی از این موزیسین تمام شده نیار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیمارستان دیگه ! فکر نکنم قرار بر خوش گذرونی بشه ! هر روز آزمایش و سوراخ سوراخ شدن با آمپول و 4 تا جراحی و 3 هفته بستری بودن (sm172) خدا نصیب کافر نکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد یادم انداختی ! یه برنامه شب نشینی میزارم با خانم های محترم در مورد استااااااااااد بحث و تبادل نظر می کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول تو مشکلت چیه دقیقا ؟ مریضی ؟ چه مشکلی داری ؟ من اول دفه فکر کردم داری شوخی میکنی (sm77)نقل قول:
یه زخم نسبتا بزرگ توی کف پام هست که خیلی وفته خوب نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیمارستان بودم رمز وای فای رو بهم گفتن سرعت دانلود 600 بود چندتا فیلم و چندتا فول آلبوم و چندتا بازی و برنامه اندروید گرفتم میومدن پیشم براشون آهنگ میریختمنقل قول:
با پرستارا به تو خوش میگذره تلافی همش درمیاد (sm70)نقل قول:
به به پس قراره بساط وای فای و اینترنت هم برقرار باشه (sm128) (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من آشنا بودن اینقدر رفته بودم آزمایش و عکس گرفته بودم همشون میشناختنم دیگهنقل قول:
دیابت داری پات باید از لگن قطع بشه (sm25)نقل قول: