بیخیـــــال... 20گیگ ـه ها شوخی نیست... میرسه دادا دمت داغ به فکری (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیـــــال... 20گیگ ـه ها شوخی نیست... میرسه دادا دمت داغ به فکری (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا قضیه رستاک گویا کنسله (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپاش رو اونجاش که میسوزه (sm120)نقل قول:
دهنت سرویس لاشی بذار ببینم چی گفتی خو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
د ِ نَ د ِ براي خودمون هر چي خريدن نهايتش يه اعتراضه براي مهموني خودم ميرم كه خون به جيگر نشم
(sm165) تا بعد از ظهر شاد و پیروز و سربلند باشید همگی (به جز آدم فروش)
رفتنت با خودته ولی من برگشتتو تضمین نمیکنما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاد باشيييييييييييد (sm176)(sm19)
اخی عزیزم (sm162)نقل قول:
برو پستمو جواب بده دهنت سرویس (sm120)نقل قول:
- (sm120)
خب میگی چی بخرن غیر از این مشخصات نگیرن... نبود و نداشتن هم نداریم 4جا بگرن پیدا میشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه خودت میگم... ببخشید دخالت میکنم (sm10)
(sm120)نقل قول:
به سلامت...
(sm120)خبر خوش برای ممد دهن لق
امبر هد میخواد جدا شه از دپ
کیونت پاره ست فک کنم تا پیداش کنی (sm2)
کلا سایت برا من باز نمیشه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره . فک کنم درحال برداشتن شیلترن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی لحظه ی رفتنم یادم هست..تا کجا پشت سر من اومدی(sm50)
صفه ف|یلتر نمیاد ولی This webpage is not availableنقل قول:
ترکیده فعلا؟
بچه سوخت گذاشتنش زیر علم؟!!!(sm1)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
سلام عزیزِ دل
محسن رفیقِ همیشه و عزیزِ دل و جانه
اگر لب تر کنه چرا که نه !
ممنونم از مهرت
(sm173)(sm19)
وقتی این البومو گوش میدم حس میکنم تمیزترین موسیقی ایرانیو گوش میدم
(sm2)پیمان از معین رسیدی به باران
نه بابا میخامش برا ی شب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پیشرفت داره می کنه ها
امضا باحال تر از این نداریم (sm2)
(sm2)بیوفته روت می ترکی که
این بیاد بیفته هم خوبه (sm2) فقط بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان اپدیت اخریو انجام دادی ؟
محسنه ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رستاک (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن جواب سلام مارو هم نمیده بیاد اینجوری با ما گرم بگیره (sm70)
عوضش خایه مالی میکنی و اکسپت میشی (sm70)مردک خایه مالنقل قول:
شر نگو یه سال خویه مالی کردم از بلاک در نیومد چی میگی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصبی شدم یه بیانه ۵ خطی نوشتم به بهادر ، ۱۰ مین بعد اکسپت شدم(sm54) ، جا داره همین جا از بهادر جان که احترام میذاره به مخاطبا تشکر کنم (sm174)
(صرفا جهت حضور عکاسان گرامی )(sm59)
پس اخر این سجاد لاشی کاری نکرد (sm2)نقل قول:
من دیدم اکسپت نمیکنه ، درخواستمو پس گرفتم که درخواست جدید بدم برم صدر لیست ، دیدم دیگه نمیشه درخواست دوستی داد آلت شدم(sm2)
من زیر آهواهرم ... (sm50)
بنده خدا چند بار رو زد ولی نتیجه نداد ، اخر منم دیدم نمیشه دیگه رفتم سراغ بهادر ، البته قلبش به بهادر چند بار گفتم هی میگفت صحبت میکنم ولی یادش میرفت (sm120)نقل قول:
(sm2)
میرم الان بلاکش میکنم لاشیو (sm2) یه پیج کریس رونالدو هم دارم 15هزارتا لایک داره میرم لینک محسنو میزارم میگم پلیز ریپورت (sm2)
لعنت به اين آوار!نقل قول:
لعنت به این آهوااار ( اوج گرفتن ا ) بین حروف ( و ) و ( ر ) (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم اینجوری ملودی رو میره (sm178)