کره میزنه(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
کره میزنه(sm25)
(sm21)
كره داره روسيه رو ميزنه غنا چهار تا به كره زده امريكا غنا رو زده ما با گل استيلي امريكا رو زديم چه نتيجه اي ميكيري؟؟(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا این سوال رو مگه کرده مطرح کرده بودم ؟(sm106)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كره اي ها كه خوشگل ترن (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما پیش بینی میکنیم کار تیم گره میخوره(sm120)
ایران روسیه رو زده ،هلند هم از روسیه باخته ،هلند هم اسپانیا رو برده ،اسپانیا هم المان رو برده (sm106)ایران پس از همشون بهتره (sm106)
من كه يه تنها هازارد و نيمار رو به ما دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ما سال 97 به نیجریه باختیم بعد از نیجریه ماییم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از کوری آلزایمرم داری(sm121)وضعت خرابه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چشم تنگ جماعت متنفرم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]