گفتم واسه رئالیا کپی کنی(sm120)خواستم کارتو راحت کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم واسه رئالیا کپی کنی(sm120)خواستم کارتو راحت کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا نشده یه بازیکن بزرگ از دست بدیم برش گردونیم....دیگه باید تو پیرهن تخمی قرمز و آبی ببینمش(sm50)
جدایی انخل از رئال فیلمی از فلورنتینو پرز (sm50)
بره اونجا بخشیده نمیشه هیچوقت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتنش به عنچستر بهتره هم اینکه اگه غارسا خواستش راحت نمیفروشش(sm59) اگه میرفت پی اس جی فصل بعد غارسا بود شک نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آبی= پی اس جی قرمز =من یو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت (sm2)نقل قول:
نکته اینه که آبی و قرمز رو با هم استفاده کردی... یعنی بینش "و" آوردی (sm120)
(sm2)نقل قول:
پست ویرایش شد (sm2)نقل قول:
همه قهرمانی 2002 یادشونه هیچکس 10 سال بدبختی بعدش یادش نیس که این مادر خراب سرمون آورد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]