حاجی رفته حموم یخ بیاره .... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حاجی رفته حموم یخ بیاره .... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکرین شات فایل اصلی !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان می رم برای تبدیل ! اول همون 1200 رو امتحان می کنم !
چه کیفیت خوبی داره
به غیر تو از هر کی دل کنده بودم
من از اول بازی بازنده بودم ... (sm50)
اشترم میخوان برگردن اسکاتلند(sm3)فرانسه فاسد پادشاهش اینجورش باشه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق ضبط کردم ! کات نمی خواد !
نهایتا 10 ثانیه اول و آخرش اضافی هستش !
به بین حجم خوبه تغییرش بدم !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...];
نقل قول:
اوکی بذار امتحان کنم . . .
چرا اینجا شیلتره ؟ چرا هیچ تبلیغی نمیکنن ؟ چرا صفاریان جاکشه ؟
نقل قول:
امیر 30 ثانیه کات خورد !
بیت ریت 1000 !
به بین این حجم خوبه !؟
نقل قول:
نوکرم !
اوکی !
من خودم نصف فیلمای کیارستمی رو تدوین کردم ! (sm59)
قشنگ واردم ! ولی فکر کنم چیزی از فایل نمونه !!! خخخ ! (sm2)
اسکرین شات میدم بهت . . .
اوکی . . .
کار گران مشغول کارند . . .
امیر آلبوم دخت پری وار قربانی رو زدی ؟
نقل قول:
تموم شد !!
والا من زیاد سر در نمیارم ولی تا اون جا که می فهمم خوبه !
وقتی فایل 1500 مگی رو بکنی 470 مگ به نظرم این فایل کیفیت بدی نداره !
کات هم دقیق بود !
شات فایل اصلی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات فایل تبدیلی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اوکی بود بگو آپلود کنم . . .
اینم شات از مدیا پلیر . . .
اصلی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبدیلی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر من ده دقیقه پیش اومدم سایت فیل تر بود رفتم اینستا آدرس جدیدو ببینم دیدم همون قدیمیس زدم این سری باز شد.فیل تر نبود.(sm77)نقل قول:
چرا اینجوره فیل تر میکنن بعد باز میشه؟؟؟
پس اوکی !
رفتم برای آپلود . . .
واقعا چرا رو این جا کلیک کردن سایت موزیک هست اصلا قیلتر نمیشه سایت فیلم هست اصلا قیلتر نمیشه ولی اینجا(sm74)نقل قول:
برا من که شیلتر نیست (sm50)
دستت درد نکنه (sm10)نقل قول:
بر پدرشون لعنت دیوثا.سایت هست میشه ازش فیلمای یوتیوبو دان کرد کاریش ندارن اونوقت اینجارو دم به دیقه فیل تر میکنن دیوثای لاشی.(sm3)نقل قول:
علت ***** شدن ما همین جماعت کافری است که می بینید
یه مشت حروم زاده ... اینا با این سایت کلا مشکل دارن
سجاد امشب پیش نماز شما هستی یا الینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسلام ناب(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درک شیلتر کنن باران همیشه پابرجاست(sm127)
نشست یار به محمل گذشت قافله غافل
هر آن قدر که دویدو به گردشان نرسیدم ... (sm50)
دستپخت جدید amc
پیش از این یک فیلم و یک سریال توسط hboمعظم ساخته شد که این پروژه ها نیمه کاره رها شد بخاطر کمیک بی نظیرش باشد که amc سرافراز گردد
سعید تایب محمدی - ری تا روم ... (باید جلوی این موسیقی سجده کرد)
(sm50)10 دقیقه پایانی got پلی
کافرا برید توبه کنید(sm120)ما هم به خاطر شما از سایت محروم میشیم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا رو دریاب
#دوعل در عاینه
چه شود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایگان تو آلبوم یزدانی فقط سه تا تنظیم داره
علی کمارجی نژاد هم به احتمال 90 درصد حضور داره
گفته میشه یکی از کارای قدیمی یغما هم تو آلبوم هست
ایمان به تار زلفی از یار میفروشم
زنار میستانم دستار میفروشم ... (sm50)