07 Hey Rafigh (sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
07 Hey Rafigh (sm168)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم براس صدای علی اصحابی تنگ شده بود چرا کم آهنگ میده .. (sm74)
بعد از آلبوم آخرش و چندتا آهنگ چرتی که پشت سر هم داد دیگه فِید شد کلا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اون اوایل خیلی حال میکردم باهاش...
صدای خوبی هم داره اما انگار نمیدونه چجوری از صداش استفاده کنه! :/
اصحابی کلا کصخون شده(sm2)
انصراف خواننده «ماکان بند» از بازی در «سنتوری 2»!
Mi Mix 3 5G معرفی شد
۵۹۹ یورو
(sm176)
عجب بازی شد کشته نده خوبه (sm120)
چطوری این بازی پخش نمیشه (sm98) عجبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کرد هواوی
عالی... خیلی خیلی بهتر از سامسونگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الی دیوس شقد میگفتم هواوی میگف چینی فلان قشنگ یادمه ..
خب هواوی چینیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلو پوس کنده جدید هالیوود
#موکوتاه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از شفاف سازیت ..
همین چینیا گفتن امسال بازار موبایل رو تو دست میگیریم .. :l
خب تو دستشونهنقل قول:
امرو آی کیوت ضعیف شده !?؟!نقل قول:
۲ بار پشت هم ریدی ..
زیرنویس اسکار اومد بگین
ظریف رفت
بچسبید قیمت دلارو (sm2)
نه دوام اورد نه تحمل کرد
به به داریوش ..
لینک البوم شاهین رو داره کسی ؟ پاک شده از سیستمم (sm25)
(sm132)
عجب البومی
(sm51)ممه های شیطان (sm2)
جاکشا شی شی میزنن ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر لینک البوم شاهین رو میدی لطفا (sm10)
یارو اومده بود وبیناز از عراق حال کردم باش شیزایی جالبی دیدم .. :l
با یه عراقی حرف نزده بودیم که زدیم گفتم ۲ میلیون میگه پول یه هفته ی من هست اینجا ..
اینترنت آزاد همه شی آزاد کارت DVB کارش ماهواره پروژه ش فرستاده کانادا تایید شده ..
دمت گرم (sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت خوبی امیر ؟ کم پیدایی ...
خوش باشی همیشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا همه همینیم ... (sm172)
گوه توش اه ..
این مودمای فورجی نمیشه انلاک کرد ؟ مثلا نوشتن فقط با سیمکارت ایرانسل یکاری کنی با بقیه اپراتورا جواب بده
سایت همتا چرا باز نمیشه ؟ (sm74)
دیگه تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که میگن فعلا مشکل داره ... تا دو سه روز دیگه درست میشه و بعد عید کاملا بسته میشهنقل قول:
الان یکی دوبار من امتحان کردم باز شد (sm135)