من حاضرم هرمزشجاعی مهر رو کاور باشه ولی هفته بعد بیاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من حاضرم هرمزشجاعی مهر رو کاور باشه ولی هفته بعد بیاد (sm2)
منم میگم کاور قسمت های دیگه ای دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری دوستان دارن زود قضاوت میکنن
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدم علی پهلوان بزنن رو کاور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دقت كرديد با همين يه كارو چسكي كل آمار دانلود بقيه آهنگ ها اومد پايين (sm2)
ديگه تو ببين اگه آلبوم بياد چي ميشه (sm2)
منتظر می مانیم(sm169)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از من هنرمندتری...(sm10) اما بزرگمهر حق هرجفتمونو خورده (sm89)
(sm2)
سینا موافقم بات(sm2)نقل قول:
منتظر سورپرایز در کاور باشید(sm70)
منو میگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]