(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک امشب ما هم خداحافظی می کنیم....
شبـــ بر همــه خـــــــوش...
(sm10)
(( احــــــــــــــان ))
شب به خیر.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خدا رو شکر عکس گرفت خیالم راحت شد... فقط یه پمادِ که باس بماله به دستش اذیت میکنه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله... امشب باباشُ قرستادن تهران واسه چشمش... دعا کن خوب شه... مادرش رو به بهبودِ خدا رو شکر (sm146)
خیلی مردی (sm66)
خب پس به سلامتی به خیر گذشت.(sm10)نقل قول:
باباشم خوب میشه انشالله.(sm127)
چاکرم(sm66)(sm127)
صابر هم امشب بد خسته بود.(sm127)
خسته بود، حوصله نداشت تو بحثا حرفی بزنه ولی به رسم رفاقت تولد دوستاش یادآوری کرد و تبریک گفت و رفت...(sm50)
شب به خیر صابر.(sm127)
ایـن شـهــر، بی نـقـاب قبـولـم نـمی کنـد... (sm50)
عذا گرفته بودم ...(sm81)نقل قول:
خب خسته نباشم..(sm59)
تا همین الان داشتم تشکر میزدم(sm59)
صدای مردانه ات دلم را میلرزاند...
دستان بزرگ و قوی ات مرا یاد یک واژه می اندازد
آن هم"امنیت" است...
آغوشت هم چون دریای پر تلاتم است و من عاشق غرق شدن در این دریایم...
تو فقط مرد من بمان
من هم قول میدهم تا ابد بانوی تمام لحظاتت باشم