پسره زنگ زده به یه یارو افغانیه بهش میگه : بدبخت افغانی من استیک میخورم شما باید نون پنیر بخورید بعد افغانیه میگه : کجای کاری من نون بربری میخورم با نوشابه ی کوکاکولا (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پسره زنگ زده به یه یارو افغانیه بهش میگه : بدبخت افغانی من استیک میخورم شما باید نون پنیر بخورید بعد افغانیه میگه : کجای کاری من نون بربری میخورم با نوشابه ی کوکاکولا (sm2)(sm2)
یادی کنیم از چشم های شهلای خانم منشی (sm50)
یه سرچی کردم دیدم سایفون بهتره فری گیته و در کل گروهه اصل 19 هم تاییدش میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اگه قرار به مشکل امنیتی باشه همشون مشکل دارن.مخصوصا اینا که وی پی ان شخصی میفروشن
تو هم اگه زندگی مارو دیده بودی
تو صدتا ترک سرتا پای مارو مینمودی
(sm50)
دست نده پا بده(sm120)
بخور و بکش تا بزنه از هر سوراخ بیرون (sm118)
دنیا هم خوبه و هم خشن
درد هرکی قد جنبشه (sm50)
زندگیت یک جزیره بود قدم زدم در مسیرتو
که با لبخند بگی همه ی اینا وظیفه بود ! یزیدی تو !
(sm50)
وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصا بسوزم
چیکار کنم ؟ دلمو با نخ سوزن بدوزم ؟
(sm50)
حاج منصور مست میکنه و روضه میخونه از کربلا (sm120)
و اون جَوون منم که تقریبا باختم
از آدمای اطرافم اهریمن ساختم
(sm50)
(sm120)
خداکنه موزن تو آلبومش یه آهنگ کانتری راک هم بزاره (sm173)
از خدابيامرز خبري نشد؟! (sm77)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون اطلاع و يهويي يكم مشكوكه! گير داعش نيفتاده باشه (sm120)نقل قول:
ما را به نميه ي پُر ليوان چكار... (sm50)
چه قدر آهنگ " پادشاه خوبان از هایده " با شعر " حافظ " سنگین شده . . . (sm50)(sm81)
دریا ضعیفان را . . . (sm50)
هیچی مث قسمت دومش نمیشه
اونجا که مرده داره با بی سیم حرفاشون رو گوش میده و میگه گرسنه نیستم!
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاکو بند - آلبوم دعوت (sm102) (sm3)
- (sm50)
پنجشنبه شونزده مهر هم رفت تو تقويم نحس ترين ها روزهاي زندگى ...
.تُف و لعنت به اين سرنوشت (sm50)
هر روز عمرم از دیروز بدتر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ساغرم شکسته ای ساغی...(sm74)
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 61 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*(sm59)
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم فیلمه چیه؟
American Pie 9 2012
آلبوم تا چند روز دیگه (sm88)(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm27)
جُز (sm50)میشه گفت بهترین تنظیم آلبومو داره بعد از پارو(sm59)
به اینجور سبک ها علاقه خاصی داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب های این دیوونه رو محتاج قرص خواب نکن ... (sm50)
امید حجت خیلی خوب تنظیم کرد پاروی بی قایق رو (sm50) توی حریص هم پرنده غمگین رو خوب تنظیمی زده بود براش (sm50) ولی اون موقع ... (sm172)
شهاب اکبری ام آرزوست ...
رضا یزدانی - تهران گردی ... (sm171)
خوب اینجور که معلوم شد روح نواز حداقل یکی دو ترک تنظیم داره (sm173)
(sm77) چجور معلوم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]