دیشب دل کردم آهنگشو هنوز روم نشده پلی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم خونه خالی شه (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب دل کردم آهنگشو هنوز روم نشده پلی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم خونه خالی شه (sm2)(sm2)
آره باونقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تجربه نشون داده بهادر بعضي موقع ها واسه اينكه جو رو آروم كنه يه سري حرفايي ميزنه چرت و پرت (sm2)
دهنت(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه کاور واسه میگه دوسم نداره زدم کلی استقبال شد ، وقت کم بود وگرنه کاور پارو رو هم من میزدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایــــــــک (sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(به سبک هادی کاظمی توی شاهگوش(sm2))
(sm2)(sm2)
(sm30) نمیری سینا (sm2)نقل قول:
کاور فقط این (sm19)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه یوزر جدید تقلبی نباشه (sm59)
در حال حاضر 337 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (68 کاربران و 269 مهمان ها)
اخ گفتی میلاد(sm50)