به نکته ی ظریفی اشاره کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نکته ی ظریفی اشاره کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) ادم باید با واقعیت زندگی روبرو بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه مهم نباشه آها فهمیدم علتش چیه ! روت نمیشه بگی میفهمم درکت میکنم(sm30) سابقه ات با گلنار درخشانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر بت گفتم انقد صنایع دستی کار نکن گوش نکردی گلنارو بردی تو حموم توهم زدی که واقعا گلناره (sm2)
کوه مگه تزریق کردنیِ؟ شیاف انرژی هست اگه دوست داری تزریق کنم بهت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی تو همین حدودا (sm2)نقل قول:
اگه به جای پا با انگشت وسط روبرو شدی حتما بگو که ما از بیمه تکمیلی بانک استفاده نکنیم (sm70)نقل قول:
خیلی ممنون از لطف بی کرانت (sm2)به خوبی با واقعیت کنار اومدم (sm2)نقل قول:
راستی دهن ساکنین مشهد سرویس ! امروز هرچی به چشمم خورد 85 بود ! حتی چند مورد 90 هم مشاهده شد (sm81)
خواهش میکنم عزیز... اونحا هم اگه رفتی با بیمه تکمیلی بانک تونستی رمز وای فای بگیری ازشون بیا نت در تمام مراحل درمان انرژی تزریق کنم بهت (sm70)نقل قول:
میگم الان داروی ترک گلنار دکتر تجویز نکرده ؟ (sm2) لامصب نمیشه ترک هم کرد (sm51)نقل قول:
حالا خوبه کف پارت اینجوری شده منظورم اینه که اصل کاری صدمه ندیده بازم میتونی با شوق بیشتری به فعالیتت ادامه بدی (sm30)