هیچ کجا ...
جز خواب روی بازوان مردانه ات...امنیت را معنا نمیکند...
برایم...
خواب در بازوان مردانه ات...
بهترین ارامش دنیا خواهد بود...
بگذار حسودان هر چه دلشان میخواهد بگویند
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ کجا ...
جز خواب روی بازوان مردانه ات...امنیت را معنا نمیکند...
برایم...
خواب در بازوان مردانه ات...
بهترین ارامش دنیا خواهد بود...
بگذار حسودان هر چه دلشان میخواهد بگویند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زیبا و عالی بود (sm146)(sm146)(sm146)(sm146)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm127)(sm172)
خب به نام خدا. کرکره بالا
حال کردم که دیشب همگی ساز خوابیدن کوک کردید ولی تا حدود یک بیدار بودید
مثل اینکه اونی که که واقعا خسته بود من بودم! آفرین بر شما
پاشو بریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر بریم تا خانواده برای عیدشون آجیل نخریدن ....(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm127)(sm127)(sm127)(sm12 7)(sm127)(sm74)(sm74)(sm74)
(sm175)(sm175)(sm175) (sm86)(sm86)(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm36)می خریمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اشکات را پاک کن خرس گونده (sm142)
$(sm172)
شیطونه میگه همین الان برم سفارش بدم یا اینکه عصری برم شهر کتاب بخرم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]