(sm10)اشترم حسش نبود البوما رو پیدا کنی اقلا همون یکی لینکو کاملشو بزن مطمئن شو پسورد نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)اشترم حسش نبود البوما رو پیدا کنی اقلا همون یکی لینکو کاملشو بزن مطمئن شو پسورد نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قشنگ مارا نمودیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روز مزخرفی بود (sm25)
سایتی هست لینک ف.یلتر بدی آپلود کنه لینک عادی بده ؟
(sm10)
سلام بچه ها
یه سوال:
افشین یه آهنگ داره به نام خلاصم کن، این رو بازخوانی کرده یا مال خودشه؟؟ اگه باز خوانیه اصل آهنگ مال کیه؟؟
قسمتی از متن: خدایا خسته ی گردم خلاصم کن ، پر از رنج و غم ودردم رهایم کن ........
(sm10)
والا منم هیچوقت گوش نمیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیدونم چیشد که این آهنگ رو دانلود کردم. اصلا یادم نیست کی دانلود شده
سرچ هم کردم فقط افشین میاد.
مشکل من اینه که مثل شما از افشین بدم میاد ولی این آهنگ قشنگه و از افشین بعیده که این آهنگ مال خودش باشه
بازم مرسی
ای باد های سرد مخالف من ایستادم ...(sm50)
"هر قدر که می خواهی متفاوت باش ولی بکوش تا مردمی را که با تو متفاوتند ، تحمل کنی ! "
برای محسن چاووشی