نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm174)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
من برم (sm81)
بازم این شکلک (sm2)نقل قول:
من شنیدم جدیدا یه سیستمی را انداختن نمره هارو به اولیا گزارش میده هر کی میره تو سایت مدرسه تو پروفایل بچش همه گند کاریارو میبینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من تو کل 3 سال دبیرستان کارنامه خودم و ندیدم تا اینکه دیپلم و دادن بهم اونجا نمره هام مشخص بود (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم مسیر رویایی
تاریخ انتشار شنبه 8 آذر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
دست حق به همراهت مادر جان (sm10)نقل قول:
من میدونم که از عهده ی چتر بازان بر میای(sm120)
ایشالا که مجلست آبرومندانه برگزار شه(sm176)خوش هم یگذره(sm59)نقل قول:
آخ آره ما پارسال ازینا داشتیم (sm2) ولی مدیر جدیدمون این کارو نکرد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستش همینه(sm59)
بدم نمیومد نمره هامو ببینم ولی میگفتن تا پول نیارید خبری از کارنامه نیست از اونجایی که به کمک به مدرسه اعتقاد نداشتم کارنامه هامو ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقر بد بلا (sm30)
کمک به مدرسه رو که نگو(sm3)این پولی که خورده خورده میگیرن و میتونستم یکجا بدم ولی برم غیرانتفاعی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
آخ جون میخوایم لوکاس سیلوا و رویس رو بخریم (sm171)
رویس (sm19)
بچه ها این آلبوم ترکی خوبه بگیرمش یا نه ؟
چه شعرای خوبی میگه یاغی(sm19)،چطور تا الان کشفش نکردم(sm59)
عشق تو معنی همه اتفاقها
دست تو سبز سبزتر از نبض باغها
چشمت تنت به هم زدنت قهرکردنت
دنیای من شده است همین باتلاقها
از بس که نور عشق تو در من دمادم است
افسوس می خورند به حالم چراغها
من با کبوتری که تویی اوج می شوم
ارضا نمی کنند مرا این کلاغها
من با تو و تو با من و ...نه غیر ممکن است
بخت مزخرف من و این اتفاقها؟؟
یاغی تبار
اینو، خیلی خوبه(sm74)
خداوندا برایم کَس بیاور
برایم ترمه و اطلس بیاور
خیانت در امانت کار زشتی است
خدایا «مادرم » را پس بیاور !
* * * * *
و من دیگر در و پیکر ندارم
که هرچی داشتم دیگر ندارم
قبول واقعیت درد ناک است
که من تا زنده ام مادر ندارم
* * * * *
گلی بودم مصیبت پرپرم کرد
شرار زندگی بی خاکسترم کرد
نفهمیدم کدامین بی پدر بود
که خیلی ناگهان بی مادرم کرد
* * * * *
گل ِ زردم ، گل زردم ، گل زرد
خود دردم ، خود دردم ، خود درد
خودم را کشتم و بر باد دادم
که بی مادر نمیشد زندگی کرد
شما مادرتون رو داریدنقل قول:
خب آره(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبهنقل قول:
ولی من ندارم (sm165)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
تو فیس یه دونه از فرندام اسمشو عین همین بشر کرده بود
مدرس زبان بود هی میومد پستهای عجیب فینگلیش میزد و کامنت ها همه فینگلیش
همش فکر میکردم اینه
گفتم دو روز رفته تهران ببین چه دور برداشته(sm2)
نگو اشتباه میکردم
(sm120)
نمیخوره باو(sm120)
اگر فوت کردن روحشون شاد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شعری که گذاشتم باعث ناراحتیتون شد معذرت می خوام(sm25)(sm10)
مهم نیست بعد سه سال دیگه همه چی عادی شده واسم(sm9)نقل قول:
ما عاشقیم.وقتی زیر یه چتر راه میریم
ما عاشقیم..وقتی یاغیِ خیابون بارونِ
وقتی دستامونو با هم شریک یه چتر می کنیم
ما عاشقیم، وقتی انگشت شصتم.سر می خوره رو انگشتات
پله هارو هی میره بالا..هی دوباره..هی دوباره
شصتم که خوردسال میشه.نوازشت رو بازی می کنه
ما با دو دست یه چترو می گیریم
زیر یه ابر راه میریم
دوتا لبخندیم رو یک لب
تا خونه راهی نیست..اما..
از بیراهه ها میریم.خیابونای خلوت و کشف می کنیم
تا عاشق بمونیم..زیر چتری که خیال می کنه سقف شده
ما عاشقیم..وقتی یاغیِ خیابون بارونِ
دوست داری من و. تو میگی اینو.زیر همون چتر
دوسِت دارم رو.زیر بارون می گم.بدون چتر
احسامون خیس میشه ..واسه چند لحظه..
بارونِ تندیِ..و باز زیر یه چتر راه میریم
وقتی یاغیِ خیابون بارونِ..ما عاشقیم..
(sm19)
مهندس پزشک آینده(sm59)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک سردِ! داغِ دلت و می بره(sm172)نقل قول:
دندون پزشک و همکار آینده(sm176)(sm120)نقل قول:
عه شناختی(sm120)(sm176)خواهرمم همکارمونه،همکارِ تو در اصل (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوش باورم من(sm172)
همه همخون و ناهمخوان؛ تو ناهمخونی و همخوان
منِ بعد از تو یعنی: انّ الانسان لفی خسران
(sm50)(sm1)
(sm70)
عالیِ... دست محسن درد نکنه:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خند ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد شعراشو اینجا گذاشتیم محسن دید رفت سراغش (sm59)نقل قول:
یسسسسسس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احترام به شعور و سلیقه مخاطب(sm59)نقل قول:
من با اشکام این مسیر رو برات آب و جارو کردم (sm81)