اینو کی نوشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو کی نوشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان نلسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر قدر که می خواهی متفاوت باش ولی بکوش تا مردمی را که با تو متفاوتند ، تحمل کنی(sm50)
نفس که میکشم حالم خرابه
چقدر دلتنگی رو طاقت بیارم
(sm50)
یه جور نوشته بودی برای محسن چاوشی فک کردم یکی اینو نوشته برا محسن فرستاده (sm120)نقل قول:
یعنی مخاطب خاصش محسن چاووشی ِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ 12 13م وقت ارائمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز به هیچ جا نرسوندی (sm120)تکون بده دیگه
ممر واتس اپ ، وایبر داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میدونستم اینقدر اوضاعت خرابه بیخیال میشدم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا فکر کنم من باید بیام بجای تو دفاع کنم(sm25)
شماره تو داشتم ، گوشی قبلیه سوخت