چنان میگه 85 90 انگاری میره به روش ارشمیدس حجمشُ حساب میکنه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چنان میگه 85 90 انگاری میره به روش ارشمیدس حجمشُ حساب میکنه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم های من توی تیزبینی مثل عقابه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته از این عقاب جقی ها (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد هست کدومش؟
یعنی همون لحظه ای که دکتر توی اتاق عمل زیر دست جراح وضعیت خطری میخواد تورو بی هوش کنه میگی نه آقای دکتر بزار به چیزی که تو ذهنمه 5 مین فکر کنم خودمو تقویت کنم اونوقت شما بی هوش کن (sm2)نقل قول:
همین که یاد بگیری باهاش تایپ کنی "خانم پرستار چه بی رحمانه زیبا بودی" کافیِ (sm70)نقل قول:
من می ترسم بی هوش نکنه و از بی حسی استفاده کنه وسط جراحی سالار بیدار شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم داستانش اعلام خبر ِ (sm2) یعنی حتما دانلود کن اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخلی به تیزبینی نداره... اخه تو که تنها ممه ای که توی عمرت دیدی واسه همکلاسی چاقالوت بوده از کحا میدونی 85 چقدرِ 90 چقدر؟نقل قول:
نابودم کردی (sm27)نقل قول:
با جازه من برم چند تا رمان در مورد جامعه زحمت کش پرستاران بخونم (sm128) شب خوش (sm27)