(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار اعتراف بیاد . البته گفتم که 6 تا کار خوب میشنویمنقل قول:
فردا نقطه ضعف نیاد میسپارم بلاکت کنن حاجینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هشدار آخرم بود (sm1) (sm128)
اتفاقا ویدیوی تصویر بسیار قوی و مفهومیه نگاه به بزک دوزکهای ویدیوها نکن تصویر کاملا مفهمومیه ویدیوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی تاریخ دقیق دادم داداش. 😄😄😄نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نگفتم که گفتی میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ای که دستت میرسد کاری بکن (sm128)
لعنت خدا به امیر گلیم باف و دارو دسته اش که مارو از این ملودی ها محروم کردن
الانم ریختن ادمای نفهم تو پیج وحید کچل دارن بهش تبریک میگن
مگه هنوز کسی مونده تو پیجش که بتونه کامنت بذاره ؟نقل قول:
والا من پارسال رفتم نوشتم " وحید جان این اهنگ یکم... " تا یکم رو تایپ کردم بلاکم کرد اصن نمیدونم از کجا فهمید میخوام انتفاد کنم (sm2)دهن سرویس به ثانیه نکشید بلاک کرد
همین ادمای نفهم که الکی به به میکردن واسه افتضاحی مثل قلب من اونجا هستن هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بحث خوب یا بد بودن کارا یه طرفنقل قول:
این طرز برخورد با مردم خیلی فاجعست
ینی از گل بهشون کمتر بگی بلاکی
من تو پیج تصویر نوشتم کاش شریف پور هم شعر داشت تو البوم ، محرابی از اونجا کامنتم رو خونده بود منو بلاک کرده بود
خب عقده به به چه چه اگه دارید بالای صفحه بنویسید این پیج صرفا برای تعریف کردن از من میباشد
هم پویان هم پیج تصویر و تجربه کن هم محرابی هم ادمین خوده پیج اصلی شادمهر هنو حرف از دهنت در نیومده بلاک میکنن
ته بیشعوریه خداوکیلی
بعد مصاحبه که میکنن میگن اقا ما از انتقاد استقبال میکنیم و فلان