چه جالب ...
ناز را ميكشيم
آه را ميكشيم
فرياد را ميكشيم
درد را ميكشيم
ولي بعد از اين همه سال آنقدر نقاش خوبي نشده ايم كه بتوانيم :
دست بكشيم ...
" از هر انچه آزارمان ميدهد "...!
نمایش نسخه قابل چاپ
چه جالب ...
ناز را ميكشيم
آه را ميكشيم
فرياد را ميكشيم
درد را ميكشيم
ولي بعد از اين همه سال آنقدر نقاش خوبي نشده ايم كه بتوانيم :
دست بكشيم ...
" از هر انچه آزارمان ميدهد "...!
تو فکرم که اینو بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نسخه ی درستش رو ... اونم اگه پیدا کردم ، نه اینطوری کراپ شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر میگفتی ناهار در خدمتمون بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننجون من انقدر قانعم که به اینم راضیم...(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آفرين بلند شو برو ماكارونيتو درست كن تا نزدم كتلت شي(sm102)(sm39)
اون غروب و دریاتم خیلی دوست دارم من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما عزیزم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب هوس کرده بودم (sm81)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان انتشار خبر: پنج شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی عراق از آزادی کامل شهر تکریت خبر داد.