پاییز در ایوان خانه نشسته است ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پاییز در ایوان خانه نشسته است ... (sm50)
ویرونه شاه مقصود(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسه پرش داشت فعلا فرستادم براشون فکر کنم تا فردا تایید شه زنگ بزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروی (sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همونه که موزیک ویدیو کرامت از گروه کیوسک هم ساخته بود فکر کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)میخواد البوم بده
کاراش هم خاصه هم خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضیم ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)پس همینو خریدی سفیدشو ؟ کیبوردش چجوریه (sm81)از ماوسش خوشت اومد خوش دس بود ؟نقل قول:
تف تو این شانس چرا پرش یعنی در حد خیلی خراب ؟ بعد چجوری پس میفرستن من چون برام پیش نیومده پیک میاد میبره یا خودت باید با هزینه خودت بفرستی اگر خودت فرستادی این هزینه رو اگر حق با تو بود میدن ؟ من نخوندم قوانینشو (sm120)