صفاريان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صفاريان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد صفاریان (sm2)
آقای صفاریان کثافت آن موزیسین تمام شده ...نقل قول:
انتخاب مردمی: آرایش غلیظ
اونم ميدن به خواجه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بدن باید گل گرفت درشو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که قبلا گفتم امسال به محسن جایزه نمیدن فوقش یکی دوتا
محسن مردمی البوم رو میبره
صفاریان کلا شوم تشریف داره
البوم پاشایی که خداروشکر نیست
مردمي كه معلومه
ولي اگه كارشناسي رو هم ببره خييييلي حال ميده (sm173)
حالا بزنه و هيچكدومو نبره (sm2)
(sm2)
رضا یزدانی و پایگان کجان پس ...
بدون اینها که هیچ معنی نداره
اوه اوه آلبوم يزداني هم هست (sm50)
کانادا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این دیوس مرد مام ترافیک نداریم ..
پ چه گهي ميخورن
رفتن واسه شام ؟
اصلا معلومه که هیچکس تو ایران به جز خودش قبول نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم شام اخرشهنقل قول:
احتمالا دارن میان وعده میلُمونن (sm120)
نقل قول:
وسط مرایم شام چیه بابا ..
بچه ها کسی این خواننده رو می شناسه ؟ تیتراژ یه تآتر رو خونده ! عکس تیتراژ رو هم می ذارم(sm77)(sm10)
لینک آهنگ :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک عکس تیتراژ :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک تآتر :
گروه موسيقي ليان بوشهر به سرپرستي محسن شريفيان براي اجرا روي استيج آمد
امشب شو شه لاپک لی لی لونه (sm2)
کارشناسان ندای اعتراض خود را در مبارزه با موزیک باران سر دادند
پخش زنده مراسم فرش قرمز شهرزاد در آلمان ..
(sm173)اوكينقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه برنامه اي ريپ كنم ؟
اگه به پایگان جایزه ندن من صفاریان رو تحریم میکنم
آیتونزنقل قول:
دوستان لینک ویدو دوستت داشتم رو بدین.همونی که طرفدارا درست کرده بودن
پخ کردم برات ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
آیتونز نکن بدد نمیخوره همینطوره رار و زیپ فرقی نداره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حبیب محبیان برای اهدای جایزه روی صحنه رفت
نقل قول:
من یه کارایی میکنم حجم 100 مگ که خوبه ..
آلبوم پاپ :
فریدون اسرایی (sm118)
(sm50) پس بهروز هم توی تنظیم کننده ها برنده میشه
عشق یعنی (sm50)
پاروی بی قایق و پائیز تنهایی هم کاندید بودن
(sm25)