(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
مرآت جان زدونم از طاعت ریایی
با زاهدان زنگار میفروشم ... (sm50)
بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم ...(sm50)
می گفت پیر عاکف من نیستم مطفف
زیرا که جلوه با خلق بسیار می فروشم ... (sm50)
آهنگ روسی که گفتم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خداست (sm50) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغش گداخت جانم خاموش کی توانم
لب میگشایم اینک اسرار میفروشم ... (sm50)
دارند وهم هستی ، خلقی ز جهل و مستی
ز کبر و پستی، ز خود پرستی ... (sm50)
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نی نشان خواهد بود ... (sm50)
زین پیش نبودیم و نبود هیچ خرد
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود ... (sm50)
غمگین چو پاییزم از من بگذر
شعری غم انگیزم از من بگذر
سر تا به پا عشقم دردم سوزم
بگذشته در آتش شب چون روزم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی روسی یاد این فیلم افتادم توش اهنگای قشنگی پخش شد یکیش ارکسترال راک بود دیل مارو برد
مرگ قو - علیرضا قربانی (زیباترین شعر دنیا) (sm50)
دموی آلبوم چمدون مهدی یغمایی
من تورا بالاتر از تن برتر از من دوست دارم
هایده
اردلان سرفراز
فرید زولاند
منوچهر چشم آذر
الی سینگل nosound دریاب (sm50)
گروهی برآنند کاین مرغ وحشی کجا زندگانی کرد آنجا بمیرند .
عشق صدها چهره دارد ...
وای ددم وای کو کجا
یه خبر بد ویندوزی
نمیدونم چرا تو مشخصات سخت افزاری برای اپدیت رداستون گفتن باس حداقل 2 گیگ رم داشته باشی چی 32 بیتی باشه چی 64
در چندش مقدس خویش جان میکنم... (sm50)
(sm50)
(sm120) فهمیدی ادیت کردی
(sm2)اوه اوه یه خبر بد دیگه همینجوری که جدولو میبینی
برای اینکه این اپدیت کار کنه باس بوت سییستمت uefiباشه حالا بماند اصن ملت میدونن این چیه یا سیستمشون قابلیتشو داره باس بلد باشن اوکی کنن اینو (sm30)
نخل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همون سر نخل بکنم توت کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)
سینجول کجایی که بین ما و دیگر دوستداران وین 10 فاصله میفته (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم قط شد (sm120)
(sm81)همین چن هفته پیش یاد البوم جدید کردم
(sm50)
(sm118)اینجارو
Nosound’s fifth album marks a major departure and includes guest appearances from Anathema’s Vincent Cavanagh
Tracklist:
1. Short Story (2:24)
2. Last Lunch (7:00)
3. Little Man (4:38)
4. In Celebration Of Life (5:34)
5. Sogno e Incendio (4:44)
6. Emily (3:19)
7. The Perfect Wife (7:27)
8. Love Is Forever (2:51)
9. Evil Smile (4:33)
10. Scintilla (6:27)
(sm81)سپتامبر
(sm19)(sm74)(sm127)(sm51)
در رو نگه دار(sm81)(sm81)(sm81)
دارن چه گوهی میخورن سرعت رید
یک سال طول میکشه پیش دانشگاهینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
میدونم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]