استاد صفاریان (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد صفاریان (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب مردمی پاییز تنهایی (sm3)
انتخاب مردمی: پائیز تنهایی (sm2)
دیوثا (sm2)
من که گفتم امسال به محسن جایزه نمیدن
سال دیگه به بهروز کارشناسی شانسش بالاست ولی جدانقل قول:
حبیب محبیان: خوشحالم که بعد از شش سال سکوت می توانم صحبت کنم
اقا بریزید بهم بزنید سالن رو من از اینجا رهبریتون میکنم (sm2)
حبيب: ٨ سال پيش ديدم اين پسر با پدرش خواند و خوشحال شدم از اينكه مي تواند حق پدرش را بگيرد
نامزدهاي بهترين آلبوم پاپ راك:
رفته از دست
سلول شخصي
شيدايي درون
گل مرداب
مرد خواب آلرد
نوید ادماتو انتخاب کن با طناب بیایین وسط مجلس (sm2)
مجمع باید در بیانیه ای مراتب انزجار خودش رو نسبت به این جشن جعلی نشون بده
از کص بز واضح تر بود که به محسن جایزه نمیدن
بو مافیا میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی در مراسم حضور یافت (sm77)
سلول شخصی (sm51)
برنده از نگاه كارشناسان:
رفته از دست
اثر گروه كامنت
(sm2) این دیگه ته مافیا بازی بود
(sm77) مگه ميشهههههه
محسن چاوشی برای اولین بار برو روی استیج رفت (sm77)
(sm2) توهم زدین
مادرشونو ... (sm3)
تایید داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعضای گروه کامنت خر کیف شدند
... تو این جشن مسخره
میخواد شخصا جایزه بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيما رمضان: وجود تايتل پاپ-راك در اين نظرسنجي خوشحال كننده است
(sm20)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوثاي عوضي
امكان نداره طرفدارا خواجه باشن
امكان نداره
رمضان: دو سال است عضو خانه موسيقي هستم اما هيچگونه امكاناتي دريافت نكرده ام
- نوازنده ها به حمايت نياز دارند
(sm2) جک سال :
انتخاب مردمی: پائیز تنهایی
دقیقا کیارو میگی ؟(sm120)نقل قول:
شلوغ نکنین من خودم رای ندادم .. (sm59)
کی بود می گفت چاوشی همه جوایز رو برده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار غیر رسمی
محسن : از ایران میرم (sm54)
دار و دسته ي ننه زاده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اریان که این همه سال موسیقی ساخته یه جایزه افتخاری هم نمی خوان بدن
ریدم تو جشنتون (sm3)
ینی حسش نبود ثبت نام کنم .. (sm59)
جشنی که توش بهروز پایگان نباشه رو باید ... توش
بابازاده ..نقل قول:
اینو (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]