حبیب ، در حین ساخت ویدیو کلیپ دستگیر شد !
حبیب محبیان ، در حالی که مشغول ساخت کلیپ تصویری در شهرک تاریخی ماسوله استان گیلان بود توسط پلیس با تمامی عوامل ساخت ویدیو کلیپ، دستگیر و به مقامات قضایی تحویل داده شد .(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حبیب ، در حین ساخت ویدیو کلیپ دستگیر شد !
حبیب محبیان ، در حالی که مشغول ساخت کلیپ تصویری در شهرک تاریخی ماسوله استان گیلان بود توسط پلیس با تمامی عوامل ساخت ویدیو کلیپ، دستگیر و به مقامات قضایی تحویل داده شد .(sm2)
تو رو ترک کردم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلتو بش اعتقاد داره (sm120) دفاع به این باغیرتی ،خوشتیپی دلت میاد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1بار هم بگی میفهمیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اینو فهمیدم که با یه بار هم میفهمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نمی توانم بیش از این صبر کنم
پنجشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۳
آلوارو موراتا مهاجم جدید یوونتوس است که از رئال مادرید به یوونتوس آمده تا خود را در تورین و زیر نظر کونته ، به اثبات برساند . مهاجم 21 ساله یووه در مصاحبه کوتاه امروز خود با مارکا در مورد پیوستن به یوونتوس و بازی در کنار یورنته گفت .
" من نمی توانم برای رفتن به تورین صبر کنم ، از این انتخاب هیجان زده هستم . آن ها به من گفتند که تورین شهر بسیار زیبایی است ، من هنوز موفق به صحبت با یورنته نشده ام . اما این مطمئناً خوب خواهد بود که وقتی شما به تیم جدیدی می روید یک نفر را بشناسید "
میلاد(sm7)(sm22)(sm16)(sm109)(sm86) اینتر به دنبال ایارامندی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز این عن بقیه حرفش درست بود (sm120)گفت واران و هازارد و بیل و ایسکو رو بخرید (sm120)نقل قول:
ام ویلا رو خریدن عمرا بخرنش (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]