تندیس طلایی تهیه کننده برتر کنسرت:
رامین صدیقی هرمس (sm77) ته لابی
نمایش نسخه قابل چاپ
تندیس طلایی تهیه کننده برتر کنسرت:
رامین صدیقی هرمس (sm77) ته لابی
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که 6 متر شیکمش تو آفسایده ؟؟؟
آهنگساز مردمی هم جالب باس باشه ..
نه مو بلندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون علی بهمنیه
شهرام ناظری اگه بود حسابی می شستشون
اون بالا بالای قهوه خونه هاماه به خون نشسته خوب نگاش کنین به به عجب البومی
سیروان خسوری امسال قهر نکه گریه کنه واسه جایزه بهروز (sm2)
پر فروش ترین آلبوم موسیقی در فضای مجازی
به یه نکته توجه نکردین ..
اینم پارو نمیشه ..
آلبوم آرایش غلیظ
(sm2)
اینو راس گف من خودم 2 تا ترک رو خریدم ..
پر فروش ترین آلبوم موسیقی در فضای مجازی با استناد به آمار سایت بیپ تونز: آلبوم نه فرشته ام نه شیطان (sm2)
(sm70)
(sm30)
Wtf??????????????????????????
والله منم یه بار میرفتم مث دوگانه میدیدم استادم همه جایزه ها رو گرفته دیگه پام رو تو چنین مراسمی نمیذاشتم ..
(sm59)
اگه به امار ایتونز استناد میکردن البوم اریان برنده بود
تقدير ويژه از بهروز غريب پور
براي فعاليتهاي هنري اش به ويژه اجراي موفق اپراهاي عروسكي (sm2)
عالی بود .. (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عوضینقل قول:
يه زموني يه جو وحشتناك بود براي اول شدن محسن تو نظر سنجي ها الان خدا رو شكر از اين تفكراي مسخره كوتاه اومدن ...
رضا صادقی در یک پست اینستاگرام از جشن موسیقی ما تقدیر کرد (sm2)
در اينكه خواجه اميري مافياست به قطعيت رسيدم امشب (sm132)
بیچاره حمید حامی میگفت مافیا هست (sm2)
قصابه رو شیشه زده بوده
شقه ۲۵
راسته۳۵..
به همین سوی چراغ قسم دختره رفته تو گفته شق و راست ک باهم فرقی نداره ک شما براش فرق قاعل شدید������
میگن قصابه بدون گفتن بسم الله خودشو ذبح کرده������������
(sm2)
آلبوم جدید محسن چاووشی با نام «پاروی بی قایق» روز چهارشنبه ١۶ مهر ماه منتشر شد و تنها در کمتر از ۲۴ ساعت به تیراژ دوم رسید.این در حالی است که گفته می شود تیراژ اول این البوم ۵٠٠ هزار نسخه بوده، که از تیراژ معمول دیگر آلبوم های منتشر شده بسیار بالاتر است. محسن چاووشی توانست در کمتر ۲۴ ساعت از زمان انتشار البومش رکورد فروش البوم سال را از آن خود کند.
اینم مافیاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حق المیرا ... ببخشید خواجه نبود اول بشه (sm9)
از دیشب میدونستم کارشناسا اونور غش کردن-بدیم اقای مولایی کارت به کارت کنه به ماهم جاییزه بدن
به قول جوکر بهترین بمال امسال کی بوده ؟؟؟ (sm2)
من شخصا جایزه بهترین البوم نواحی شمالی ایران رو به ممر تقدیم می کنم (sm2)
نه من جایزه پر نبوغ ترین ملودی قرن رو به ممر میدم (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا صادقینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان مناسب برای تاپیک پاروی بی قایق : جشن سالانه موسیقی ما برگزار شد ولی متاسفانه چاوشی خ*ایه هم جایزه نبرد (sm2)
حمید حامی برای اجرا روی صحنه آمد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]